Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Η κατρακύλα της Ένωσης Γονέων Κορδελιού Ευόσμου “Αριστοτέλης” δεν έχει τελειωμό»

«Η κατρακύλα της Ένωσης Γονέων Κορδελιού Ευόσμου “Αριστοτέλης” δεν έχει τελειωμό»

Την παρακάτω ανακοίνωση με τίτλο «Η κατρακύλα της Ένωσης Γονέων Κορδελιού Ευόσμου “Αριστοτέλης” δεν έχει τελειωμό», εξέδωσαν οι εκλεγμένοι στο ΔΣ της Ένωσης : Κοκονάς Θανάσης, Ναθαναηλίδης Λεωνίδας, Γκούτμη Κατερίνα, Μότσικα Κατερίνα:

«Συμπληρώσαμε ένα χρόνο με πρόεδρο της Ένωσης τον Απόστολο Ελευθερίου. Μέσα σ’ αυτόν το χρόνο θυμηθήκαμε ξανά τα παλιά μαύρα χρόνια της ανυπαρξίας της Ένωσης και της χρησιμοποίησης της ως μέσο αυτοπροβολής μακριά από τα προβλήματα και τις ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Τα φοβερά επιτεύγματα που έχει να επιδείξει ο κύριος Ελευθερίου στον έναν χρόνο στο τιμόνι της Ένωσης είναι 3 καταθέσεις στεφάνων με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, καθώς επίσης και πληθώρα εγκρίσεων δημοσιεύσεων από δράσεις συλλόγων, αλλά όχι φυσικά της Ένωσης που έχει κατεβάσει ρολά, αφού δεν λειτουργεί.

Ο πρόεδρος αντί να καλέσει σε Ετήσια Γενική Συνέλευση, ως οφείλει βάσει καταστατικού, προσπαθεί μεθοδευμένα να κάνει συνεδριάσεις Διοικητικών Συμβουλίων σε ώρες που ξέρει ότι δεν μπορούν όλοι οι εκλεγμένοι, προκειμένου να αποκλείσει τη μειοψηφία και να μην την αφήσει να εκφράσει γνώμη.

Το τραγικότερο όμως απ’ όσα έχει κάνει ο πρόεδρος είναι αυτό που έκανε στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο πρόεδρος, με την ανοχή των παρόντων μελών, προχώρησε κανονικά στη συνεδρίαση και εισηγήθηκε να μην συγκληθεί Γενική Συνέλευση, αλλά να βγει απλά μια ανακοίνωση. Στην παραπάνω συνεδρίαση ΔΕΝ υπήρχε απαρτία μιας και ο Γεώργιος Κομνηνός δεν ήταν παρών λόγω της υποψηφιότητας του στις Ευρωεκλογές.

Η Ένωση Γονέων έχει άλλον σκοπό λειτουργίας και δεν θα αφήσουμε να ξαναγίνει μαγαζάκι αδιαφορίας και ανυποληψίας.

Τα προβλήματα στη σχολική στέγη και στην καθαριότητα, τα κενά και οι χαμένες εκπαιδευτικές ώρες, η έλλειψη ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών σε κάθε σχολείο, η μεταφορά των μαθητών και η απουσία διακοσίων σχολικών αιθουσών από το Δήμο μας δεν αντιμετωπίζονται με κατάθεση στεφάνων στις εθνικές επετείους, ούτε με σποραδικές ανακοινώσεις. Σίγουρα δεν αντιμετωπίζονται από τον καναπέ και το γραφείου του προέδρου και της παρέας του, αλλά με ενεργή συμμετοχή, με συντονισμό όλων των Συλλόγων Γονέων και με τη δημιουργία μεγάλης πίεσης προς την πολιτεία για την λύση των προβλημάτων που μαστίζουν την εκπαιδευτική κοινότητα στον Δήμο μας».

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ