Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΞεκίνησε η επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου άνωθεν της περιφερειακής οδού;

Ξεκίνησε η επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου άνωθεν της περιφερειακής οδού;

«Βρισκόμαστε στο στάδιο επικαιροποίησης της μελέτης», είπε σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα metrosport.gr για το στάδιο άνωθεν της περιφερειακής οδού ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κορδελιού Ευόσμου, Δημήτρης Σίτσας.

Από πότε βρισκόμαστε στο στάδιο της επικαιροποίησης της μελέτης του σταδίου άνωθεν της περιφερειακής οδού; Δεν ισχύει η ενημέρωση που έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης, λέγοντας ότι πλέον η διοίκησή του αντιμετωπίζει ως πακέτο την επικαιροποίηση της μελέτης σταδίου και κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού;

Επιπλέον η δήλωση «Βρισκόμαστε στο στάδιο επικαιροποίησης της μελέτης» σημαίνει ότι η επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου έχει ξεκινήσει, κάτι που δεν είναι αλήθεια. Η επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου δεν έχει ξεκινήσει, γιατί δεν έχει βρεθεί ακόμη ο τρόπος.

Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου αναζητά τρόπο να ξεκινήσει την επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου. Αυτή είναι η σωστή πρόταση. Μάλιστα δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς αναζητά η διοίκηση του δήμου. Ίσως να μην γνωρίζει ούτε η ίδια.

Είναι εύκολο για τους αντιδημάρχους να δηλώνουν πράγματα που δεν συμβαίνουν και να τα δηλώνουν σε Μέσα Ενημέρωσης που επίσης δεν έχουν γνώση των πραγμάτων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου κι έτσι δεν θα τους φέρουν σε δύσκολη θέση ρωτώντας τους πότε έγιναν αυτά που δηλώνουν.

Όσο γι’ αυτά που είπε ο Αντιδήμαρχος για τα γήπεδα της Ελπίδας και του Ελευθερίου Κορδελιού, ότι δηλαδή «Μπήκε σε πρόγραμμα προκειμένου να τοποθετηθεί κερκίδα και με νέο πρόγραμμα προσπάθεια θα είναι να αλλάξει ο τάπητας, ενώ γίνεται προσπάθεια για να εξασφαλιστούν πόροι από την περιφέρεια ώστε στο γήπεδο Ελευθερίου Κορδελιού να τοποθετηθεί πλαστικός τάπητας», εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι οι τάπητες ΘΑ αλλάξουν εάν βρεθούν χρηματοδοτικά προγράμματα, τα οποία όμως προς το παρόν δεν έχουν βρεθεί.

Προς το παρόν δύο στα τρία από αυτά που λέει ο δήμαρχος στην παραπάνω πρόταση, για τα γήπεδα της Ελπίδας και του Ελευθερίου Κορδελιού, είναι μια έκθεση ιδεών.

Περ.

Ξυπνάτε γιατί στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου μας πήρε πάλι η κατηφόρα
Ο κύριος Σίτσας να προσέχει τι δηλώνει αντί να μας κουνάει το δάχτυλο
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ