Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔελτίο τύπου του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου για την επίσκεψη του Νίκου Δένδια…

Δελτίο τύπου του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου για την επίσκεψη του Νίκου Δένδια…

Τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου και συγκεκριμένα την πλατεία Ευόσμου επισκέφτηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2024.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έφτασε έξω από το Δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου και περιδιάβηκε τα κομματικά περίπτερα της πλατείας Ευόσμου, ανταλλάσσοντας χειραψίες με τους παρισταμένους.

Στο περίπτερο του ΚΚΕ είχε έναν σύντομο διάλογο με μέλος του συγκεκριμένου κόμματος, το οποίο του ζήτησε την επιστροφή της φρεγάτας από το εξωτερικό, κάτι που ο υπουργός αρνήθηκε.

Στη συνέχεια ο υπουργός μετέβη σε γνωστή καφετέρια της πλατείας, προκειμένου να απευθύνει σύντομη ομιλία στους θαμώνες.

Στην ομιλία του τόνισε ότι η Ευρώπη είναι απαραίτητη για την Ελλάδα, αφού το 80% – 90% των έργων που γίνονται αυτή τη στιγμή γίνονται με ευρωπαϊκά λεφτά, ότι η Ελλάδα ωφελείται από τις προθέσεις για την ενίσχυση της κοινής ευρωπαϊκής Άμυνας, ότι δεν πρόκειται να φέρει πίσω την φρεγάτα από το εξωτερικό γιατί ο ίδιος την έστειλε, ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός μαζί με τον Πολωνό πρωθυπουργό είναι οι πρωτεργάτες της νέας προσπάθειας για αμυντική ομπρέλα, αντιαεροπορική, πάνω από όλη την Ευρώπη, ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι ευρωεκλογές για να σταλεί μήνυμα στον πρωθυπουργό, γιατί ένα τέτοιο μήνυμα είναι σαν αυτοτραυματισμός.

Όσον αφορά το Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, τις ανάγκες του, τα κουφάρια του σταδίου και του κολυμβητηρίου που στέκονται δεκαετίες άνωθεν της περιφερειακής οδού, τις 52 υπόγειες αίθουσες διδασκαλίας, το δεκάδες κίμπο που χρησιμοποιούνται για αίθουσες διδασκαλίας, το τμήμα του στρατοπέδου Παπακυριαζή που πρέπει να παραχωρηθεί στο δήμο από τον Ελληνικό Στρατό για να διανοιχθεί η οδός Ιπποδρομίου, την υπογειοποίηση των γραμμών υψηλής τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος, ο υπουργός δεν έκανε κάποια αναφορά, αλλά έβγαλε φωτογραφίες με αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και με τον καφετζή, γεγονός το οποίο αποδεικνύει την κατανόησή του απέναντι στα προβλήματα του δήμου μας. Δυστυχώς ο κύριος Δένδιας δεν έβγαλε φωτογραφία με τον δήμαρχο, γιατί ο δήμαρχος έλειπε στην Αθήνα.

Όσον αφορά το αίτημα του μέλους του ΚΚΕ για επιστροφή της φρεγάτας, τελικά ο υπουργός το ικανοποίησε έστω και προσωρινώς, αφού η φρεγάτα Ύδρα επέστρεψε από το εξωτερικό την επομένη του αιτήματος μάλλον για ολιγοήμερες διακοπές.

Το παραπάνω κείμενο θα μπορούσε να είναι δελτίο τύπου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για την επίσκεψη του κυρίου Νίκου Δένδια στην πλατεία Ευόσμου. Ο δήμος δεν έχει εκδώσει ακόμη δελτίο τύπου για το συγκεκριμένο γεγονός. Ας χρησιμοποιήσει το παραπάνω κείμενο. Δεν θα απαιτήσουμε πνευματικά δικαιώματα!!

Β. Τριαντ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ