Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤι γίνεται στην παράταξη Μανούκα;

Τι γίνεται στην παράταξη Μανούκα;

Η Μαρία Μανούκα πήγε στη Λευκή Νύχτα του Ελευθερίου Κορδελιού χωρίς να συνοδεύεται από τους εκλεγμένους της εκεί.

Εάν κανένας παρατηρήσει σωστά τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η κυρία Μαρία Μανούκα από την παρουσία της στη Λευκή Νύχτα του Ελευθερίου Κορδελιού, θα δει ότι δεν έλλειπε μόνο ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Αντίνου.

Από τις φωτογραφίες λείπουν και όλοι οι εκλεγμένοι της κυρίας Μανούκα στο Ελευθέριο Κορδελιό. Από τους δημοτικούς συμβούλους λείπει και ο Βαγγέλης Γεωργίου, ενώ από τους Κοινοτικούς Συμβούλους Ελευθερίου Κορδελιού λείπουν και οι δύο, ο κύριος Κώτσου Βαγγέλης και ο κύριος Ανδρικάκης Ιωάννης.

Μάλιστα από τους παραπάνω εκλεγμένους οι κύριοι Αντίνου, Γεωργίου και Κώτσου βρισκόταν στις εκδηλώσεις της Λευκής Νύχτας, όπως βρισκόταν στις εκδηλώσεις και οι προερχόμενοι από τον Εύοσμο δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Μανούκα, κύριος Λιάπης Ηλίας και κυρία Κυριαζίδου Κατερίνα, οι οποίοι επίσης δεν είναι στις φωτογραφίες.

Τι συμβαίνει με την παράταξη της κυρίας Μανούκα; Πνέει τα λοίσθια; Υπάρχουν σοβαρά εσωτερικά προβλήματα; Και μην μας απαντήσουν πως δεν συμβαίνει τίποτα και όλοι οι παραπάνω δεν ήταν στις εκδηλώσεις με την κυρία Μαρία Μανούκα έστω για μία φωτογραφία, επειδή δεν ενδιαφέρουν την παράταξη Μανούκα οι φωτογραφίες, γιατί έχουν αποδείξει ότι έχουν επενδύσει στην εικόνα.

Τι συμβαίνει λοιπόν με την παράταξη Μανούκα;

Μ.Π.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ