Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟι ξενομερίτες της Φιλαρμονικής του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Οι ξενομερίτες της Φιλαρμονικής του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Ορισμένοι έχουν ξεφύγει εντελώς και διαδίδουν στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Έφτασε στ’ αυτιά μας πως τα μέλη της Φιλαρμονικής του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου είναι ξενομερίτες και γι’ αυτό θα πρέπει να κάνουμε προσπάθεια να συμμετέχουν δημότες σ’ αυτήν.

Θέλω να τους πληροφορήσω ότι από τους μουσικούς που ήρθαν στη φιλαρμονική, ξέροντας ήδη να παίζουν μουσικό όργανο και έχοντας συμμετάσχει σε φιλαρμονική, μόνο ένας δεν κατοικεί στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Από τα παιδιά που ήρθαν να μάθουν πνευστά μουσικά όργανα στη φιλαρμονική μόνο δύο αδερφάκια δεν κατοικούν στο δήμο μας.

Αυτός ο ένας μουσικός που κατοικεί σε άλλον δήμο, προκειμένου να παίξει στη φιλαρμονική μας, υπομένει την κίνηση της περιφερειακής οδού. Οι γονείς από τα δύο αδερφάκια, προκειμένου να φέρουν τα παιδιά τους στη φιλαρμονική μας, είναι συνεχώς στους δρόμους.

Αυτή είναι η πραγματικότητα στη φιλαρμονική του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Η συντριπτική πλειονότητα είμαστε κάτοικοι του δήμου. Αλλά είναι προφανές πως δεν θα αποκλείσουμε όποιον κάτοικο άλλου δήμου θέλει να  τιμήσει με την παρουσία του τη φιλαρμονική μας.

Μουμουλίδης Σταύρος

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ