Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕυτυχώς ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου πήρε προεκλογικά πέντε κι όχι δέκα...

Ευτυχώς ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου πήρε προεκλογικά πέντε κι όχι δέκα…

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου είχε εξαγγείλει την έλευση του πρωθυπουργού στο δήμο πριν από τις Ευρωεκλογές, προκειμένου να ανακοινώσει κάτι σπουδαίο για το δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας, το οποίο όλοι φανταστήκαμε ότι θα ήταν η χρηματοδότηση για την ολοκλήρωση του σταδίου και του κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού.

Μπήκαμε στην τελευταία προεκλογική εβδομάδα και ο πρωθυπουργός δεν ήρθε στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν πρόκειται να έρθει.

Έτσι ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της βόρειας Ελλάδας θα μείνει με την προεκλογική παροχή των πέντε στάσεων του ΜΕΤΡΟ που θα γίνουν κάποτε στο δήμο.

Θα έπρεπε όμως να προσέξουν λίγο στην εξαγγελία του αριθμού των στάσεων του ΜΕΤΡΟ και να αποφύγουν τον αριθμό πέντε, ώστε να μην γίνουν συνειρμοί. Θα έπρεπε να ανακοινώσουν τέσσερις ή έξι, για παράδειγμα.

Τώρα οι πέντε στάσεις του ΜΕΤΡΟ κάνουν μια πεντάλφα βασιλικιά, που έλεγε ο ηθοποιός Τάσος Γιαννόπουλος την μούντζα στην ταινία «Η σωφερίνα», την οποία μούντζα του έριξε η Βουγιουκλάκη και την οποία μούντζα ο Γιώργος Πάντζας, στην ίδια ταινία, χαρακτήρισε ελληνοπρεπή χειρονομία.

Η προεκλογική παροχή φαίνεται πως ήταν πεντάλφα βασιλικιά…

Βέβαια ίσως πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί γιατί αντί για πέντε, θα μπορούσαμε να πάρουμε δέκα…

Τσάρλυ

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ