Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΧρήστος Αντίνου για Λευκή Νύχτα: Ετοιμάζουμε κάτι εντυπωσιακό

Χρήστος Αντίνου για Λευκή Νύχτα: Ετοιμάζουμε κάτι εντυπωσιακό

Ο Χρήστος Αντίνου, δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου και πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ελευθερίου Κορδελιού, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 28ης Μαΐου 2024, απηύθυνε πρόσκληση σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους για συμμετοχή στη Λευκή Νύχτα του Ελευθερίου Κορδελιού που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Ιουνίου 2024.

Ο κύριος Αντίνου είπε πως η Λευκή Νύχτα, που συνδιοργανώνεται από τον Εμπορικό Σύλλογο Ελευθερίου Κορδελιού με τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, θα είναι εντυπωσιακή και δεν θα έχει ξανασυμβεί ποτέ στα χρονικά στην Ελλάδα.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ελευθερίου Κορδελιού συνέχισε λέγοντας πως «Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι 22 πολιτιστικοί σύλλογοι δεχτήκανε να έρθουνε και να βοηθήσουνε σ’ αυτήν την εκδήλωση για να προωθήσουνε την τοπική αγορά» και συμπλήρωσε τα εξής:

«Εμείς χαιρόμαστε γιατί παράλληλα θα γίνουνε πάρα πολλές δράσεις. Δεν θα είναι μόνο οι πολιτιστικοί σύλλογοι. Θα υπάρχουνε ανιματέρ, θα υπάρχουνε facepainting, θα υπάρχουνε μπάντες στο δρόμο που θα παίζουνε, θα υπάρχει κεντρική σκηνή που την ανέλαβε και την επιμελήθηκε ο δήμος. Εκεί στην κεντρική σκηνή θα υπάρχει η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, οι οποίοι θα έρθουν να μαγειρέψουν φαγητά με βάση τη θεματολογία που είναι «Από τη Σμύρνη στο Κορδελιό», οπότε αυτά τα φαγητά θα μαγειρεύουν για τέσσερις ώρες».

Κατόπιν ο Χρήστος Αντίνου αναφέρθηκε στην κεντρική συναυλία, η οποία θα πραγματοποιηθεί μετά τις 22:00 και στη δυσκολία που είχε η Λευκή Νύχτα γιατί ο Εμπορικός Σύλλογος οργανώνει ταυτοχρόνως θεματικές ενότητες σε τρία σημεία.

«Είναι μια τεράστια εκδήλωση στην οποία περιμένουμε από 5.000 μέχρι 10.000 κόσμο», τόνισε ο κύριος Αντίνου και υπογράμμισε πως θα ανοίξουν αυλόγυροι σχολείων, προκειμένου να παρκάρουν αυτοκίνητα.

Μία απέραντη γιορτή η Λευκή Νύχτα στο Ελευθέριο Κορδελιό
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ