Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑυστηρότητα του αντιδημάρχου Βασίλη Αϊβαζίδη όσον αφορά θέσεις και ράμπες ΑμεΑ

Αυστηρότητα του αντιδημάρχου Βασίλη Αϊβαζίδη όσον αφορά θέσεις και ράμπες ΑμεΑ

Συνέντευξη στη EURO TV και στη δημοσιογράφο Στέλλα Ίννου παραχώρησε ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Κορδελιού Ευόσμου κύριος Βασίλης Αϊβαζίδης το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024.

Στη συνέντευξή του ο αντιδήμαρχος τόνισε ότι πρώτη προτεραιότητα της αντιδημαρχίας του είναι να μένουν ελεύθερες οι θέσεις και οι ράμπες ΑμεΑ για να χρησιμοποιούνται από τα Άτομα με Αναπηρίες.

Ο Βασίλης Αϊβαζίδης τόνισε ότι στο συγκεκριμένο ζήτημα και ο ίδιος προσωπικά και ο δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης είναι πάρα πολύ αυστηροί, ότι δεν δείχνουν και δεν πρόκειται να δείξουν καμία ανοχή.

Ο κύριος Αϊβαζίδης αναφέρθηκε στα πρόστιμα που επιβλήθηκαν για παράνομα παρκαρίσματα σε θέσεις ΑμεΑ και ράμπες ΑμεΑ και είπε πως είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ενώ το πρώτο τρίμηνο του 2024 είχαν ανεβεί γύρω στο 40%, τώρα άρχισαν σιγά σιγά να μειώνονται.

«Είναι ευχής έργον να μηδενιστούν», υπογράμμισε ο αντιδήμαρχος για τα πρόστιμα διότι, όπως είπε συνεχίζοντας, αυτό θα σημαίνει ότι οι συνδημότες μας οδηγοί συνετίστηκαν και αφήνουν ελεύθερες τις θέσεις και τις ράμπες ΑμεΑ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ