Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣτο δήμο του καλού γιατρού Κλεάνθη Μανδαλιανού

Στο δήμο του καλού γιατρού Κλεάνθη Μανδαλιανού

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, στο δήμο που το βασικότερο προτέρημα του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού, λίγο πριν τη λήξη της θητείας του, παραμένει ότι είναι καλός γιατρός, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Σταυρίδης απαξίωσε ως φοιτητή συνάδελφό του δημοτικό σύμβουλο.

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, που ο Κλεάνθης Μανδαλιανός εξελέγη δήμαρχος ως καλός γιατρός και διεκδικεί να κερδίσει δεύτερη θητεία επίσης ως καλός γιατρός, γιατί ως δήμαρχος δεν έκανε τίποτα, δεν επιτρέπεται σε κανέναν άλλον να δηλώνει την επαγγελματική του ιδιότητα ή την ιδιότητα του φοιτητή, γιατί ο δάσκαλος κύριος Σταυρίδης θα τον απαξιώσει και θα τον ειρωνευτεί.

Στο δήμο του καλού γιατρού Κλεάνθη Μανδαλιανού και των καλών εκπαιδευτικών της διοίκησής του, όσοι δεν συμμετέχουν στη διοίκηση του δήμου θα πρέπει να κρύβουν ότι είναι φοιτητές ή οτιδήποτε άλλο, γιατί ο δάσκαλος κύριος Σταυρίδης θα θεωρήσει πως ό,τι κάνουν το κάνουν ψηφοθηρικά και είναι ικανοί να γίνουν και αστροναύτες για να εκλεγούν.

Στο δήμο που, όταν ρωτάς τι θετικό έκανε ως δήμαρχος ο Κλεάνθης Μανδαλιανός για τον τόπο, σου απαντούν ότι είναι καλός γιατρός και καλός άνθρωπος, απαγορεύεται να είσαι καλός επαγγελματίας και καλός φοιτητής, γιατί σίγουρα είσαι καλός επαγγελματίας και καλός φοιτητής για να μαζέψεις ψήφους.

Αυτά τα κωμικοτραγικά συμβαίνουν στο δήμο του καλού γιατρού Κλεάνθη Μανδαλιανού και της διοίκησής του που συμπεριλαμβάνει τον κύριο Γιώργο Σταυρίδη.

Κ. Τσ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ