Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣχετικά με τις εξυπνάδες του κυρίου Γιώργου Σταυρίδη

Σχετικά με τις εξυπνάδες του κυρίου Γιώργου Σταυρίδη

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου, Γιώργος Σταυρίδης, κάθε φορά που στριμώχνεται, θεωρεί πως μπορεί να ξεφύγει «πετώντας τη μπάλα στην εξέδρα». Έτσι έκανε χθες μια ανάρτηση στο facebook, απευθύνοντας ακατάληπτα ερωτήματα στην «Αγκίδα», αφού πρώτα έσβησε προηγούμενες αναρτήσεις του.

Παρ’ όλο που δεν έχω ασχοληθεί με την Αραμαϊκή και δεν έχει ασχοληθεί και κανένας άλλος από την «Αγκίδα», δεσμεύομαι πως θα προσπαθήσω να κατανοήσω τα ερωτήματα του κυρίου Σταυρίδη για να τα απαντήσω.

Πριν όμως κάνω τέτοιο κόπο για να απαντήσω στα περισπούδαστα ερωτήματα του κυρίου Σταυρίδη, θα ήθελα να μου απαντήσει, ως δάσκαλος και ως διευθυντής σχολείου, σε ποια Ακαδημία ή σε ποιο Πανεπιστήμιο διδάχθηκε ότι τα εργαστήρια Φυσικής και Χημείας δεν χρειάζονται στα Δημοτικά Σχολεία, επειδή οι μαθητές αυτών των ηλικιών δεν τα εκτιμάνε. Υπάρχει Πανεπιστήμιο στον κόσμο που να διδάσκει τέτοια πράγματα κύριε δάσκαλε αντιδήμαρχε Παιδείας Γιώργο Σταυρίδη; Μήπως στα Πανεπιστήμια που βρίσκονται υπό τον έλεγχο των Ταλιμπάν;

Μουμουλίδης Σταύρος

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ