Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣτην Πρώτη Σερρών έγινε χαμός για το κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ

Στην Πρώτη Σερρών έγινε χαμός για το κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ

Στην Πρώτη Σερρών έγινε χαμός μόλις οι κάτοικοι ενημερώθηκαν για το κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ, σε αντίθεση με το δήμο Κορδελιού Ευόσμου που η διοίκηση Μανδαλιανού αντιμετώπισε το κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ στο Κορδελιό ως το πιο φυσιολογικό πράγμα του κόσμου.

Ακούστηκαν διάφορα για την απόφαση να κλείσει το κατάστημα των ΕΛΤΑ στο Κορδελιό. Ακούστηκε πως είναι απόφαση των ΕΛΤΑ σε κάθε δήμο να υπάρχει μόνο ένα κατάστημα. Εδώ όμως δεν μιλάμε για έναν οποιοδήποτε δήμο. Μιλάμε για το δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας με τεράστιο αριθμό κατοίκων. Το κατάστημα του Ευόσμου, που καλείται να σηκώσει το βάρος της εξυπηρέτησης και των κατοίκων του Κορδελιού, είναι ήδη πολύ επιβαρυμένο. Οι αποστάσεις είναι μεγάλες και οι κάτοικοι του Κορδελιού θα ταλαιπωρούνται για να φτάσουν στο κατάστημα των ΕΛΤΑ του Ευόσμου.

Δυστυχώς η διοίκηση Μανδαλιανού, με αντιδήμαρχο τον Κώστα Σωτηράκη, ο οποίος είναι υπάλληλος των ΕΛΤΑ, δεν αντέδρασε καθόλου. Η στάση της διοίκησης Μανδαλιανού είναι ακριβώς η ίδια που είχε σε όλα τα ζητήματα. Μεταφέρει δηλώσεις και πληροφορίες χωρίς καμιά διάθεση αντίδρασης, χωρίς καμιά διάθεση πίεσης προκειμένου να ωφεληθούν ή να μην αδικηθούν οι κάτοικοι του δήμου.

Το κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ στο Κορδελιό είναι ένα ακόμα γεγονός που προστίθεται στη μαύρη βίβλο της διοίκησης Μανδαλιανού.

Κιμ. Ο.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ