Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚαλύτερος ο Μανδαλιανός για έναν κάδο σκουπιδιών!

Καλύτερος ο Μανδαλιανός για έναν κάδο σκουπιδιών!

Εάν οι υποψήφιοι δήμαρχοι της αντιπολίτευσης υποτιμήσουν το δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό, τότε είναι χαμένοι από χέρι.

Βρέθηκα με κάποιον, με τον οποίο είχαμε χρόνια να κάτσουμε για αρκετή ώρα και να συζητήσουμε. Κάποιον μάλιστα ο οποίος είναι προοδευτικός στις απόψεις του. Ξεκίνησε την κουβέντα λέγοντας πως ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός είναι πολύ καλύτερος από τους προηγούμενους. Στην ερώτηση γιατί είναι καλύτερος, άρχισε να θεωρητικολογεί λέγοντας πως αυτός είναι αθώος, ενώ η προηγούμενοι δεν ήταν.

Επέμεινα να μου πει συγκεκριμένα πράγματα που έκανε, που δεν είχαν κάνει οι προηγούμενοι και γι’ αυτό τον θεωρεί καλύτερο. Ζορίστηκε είναι η αλήθεια και αφού το κλωθογύρισε για αρκετή ώρα μου είπε για τις ασφαλτοστρώσεις. Το έτος 2023 πρόβαλε το αυτονόητο ως μεγάλο κατόρθωμα του δημάρχου. Τελικά η προπαγάνδα της ασφάλτου και οι αμέτρητες φωτογραφίες πάνω από αυτήν έπιασαν τόπο. Μπορεί κάποιοι να διακωμωδούν την πολιτική της ασφάλτου του Κλεάνθη Μανδαλιανού, αλλά κάποιοι άλλοι πέφτουν στην παγίδα της προπαγάνδας.

Στην επισήμανσή μου ότι ο προηγούμενος δήμαρχος υλοποίησε ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων, ήρθε μια φοβερή και τρομερή απάντηση. Ότι ο κάδος απορριμμάτων μπροστά στο μαγαζί του είχε σπασμένο καπάκι, τηλεφώνησε στην Υπηρεσία και τον άλλαξαν πολύ γρήγορα. Καλός λοιπόν ο Κλεάνθης Μανδαλιανός και καλύτερος από τους προηγούμενους για έναν κάδο απορριμμάτων!

Πόσοι σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο; Μάλλον όχι λίγοι. Και σε αρκετούς, στις εκλογές θα φανεί σε πόσους, έχει περάσει η προπαγάνδα ότι ο νυν δήμαρχος είναι αθώος ενώ οι προηγούμενοι δεν ήταν. Γράφω προπαγάνδα, γιατί αυτήν την κουβέντα περί αθώου δεν την άκουγα για πρώτη φορά. Είναι μια κουβέντα που καλλιεργείται από τους κύκλους της διοίκησης. Μια πολύ αόριστη κουβέντα που ανεβάζει το δήμαρχο ηθικά και υποβιβάζει τους προηγούμενους.

Όταν ρώτησα το συνομιλητή μου για το ΘΕΠΑΝ, για τη χορηγία του ομίλου ΕΛΠΕ, για τα γήπεδα στο στρατόπεδο Παπακυριαζή, απάντησε πως δεν γνώριζε, αλλά εμένα μου φάνηκε πως γνώριζε και απλά δεν τον ένοιαζαν σαν ζητήματα, γιατί γι’ αυτόν το σημαντικό ήταν ότι άλλαξε ο κάδος απορριμμάτων μπροστά στο μαγαζί του.

Όποιος λοιπόν νομίζει ότι ο Κλεάνθης Μανδαλιανός είναι από χέρι χαμένος και με βάση αυτό χαράζει τη δική του προεκλογική τακτική, θα πρέπει γρήγορα να την αλλάξει γιατί μετά τις εκλογές θα ψάχνει να βρει τι έφταιξε.

Σ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ