Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΥποψήφιος με την παράταξη του Κλεάνθη Μανδαλιανού ο Στέργιος Στεργιάδης

Υποψήφιος με την παράταξη του Κλεάνθη Μανδαλιανού ο Στέργιος Στεργιάδης

Την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε πριν από λίγη ώρα ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός:

«Οι αλλαγές απαιτούν προσήλωση και σκληρή δουλειά, κυρίως όμως απαιτούν πείσμα και ισχυρή βούληση, απέναντι σε όσους αντιστέκονται σε καθετί καινούριο και προοδευτικό, σε καθετί που θα επιτρέψει να μετατρέψουμε την πόλη μας, στην πόλη που μας αξίζει.

Ο Στέργιος Στεργιάδης είναι

ένας άνθρωπος που στην πορεία του έχει αποδείξει, όχι μόνο την αγάπη του για την πόλη, αλλά και ότι αντέχει τη σκληρή δουλειά.

Ο Στέργιος γεννήθηκε στη Βέροια και ζει στον Εύοσμο από το 1982 και με τη σύζυγο και τις δύο κόρες του από το 1998. Είναι εν αποστρατεία Αξιωματικός Στρατού Ξηράς Τεχνικού Σώματος, Απόφοιτος ΑΣΣΥ (Στρατιωτικής Σχολής ΣΜΥ).

Ενεργός πολίτης, με άποψη για τα ζητήματα του Δήμου μας και εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, δηλώνει «παρών» από το 2010 στις αυτοδιοικητικές εκλογές, έχοντας διατελέσει το 2014 εντεταλμένος (Αντιδήμαρχος) Προμηθειών και Πολεοδομίας και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, ενώ συμμετείχε και σε διάφορες άλλες επιτροπές του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.

Υπηρέτησε επί σειρά ετών στο 320 ΛΕ στρατόπεδο Παπακυριαζή και σε αρκετές άλλες Μονάδες του Τεχνικού Σώματος, όπως και σε Επιτελείο Σχηματισμών σε διάφορες επιτελικές  θέσεις. Επίσης διετέλεσε διοικητής του 324 ΛΕ (MLRS) (Λαγκαδά Θεσσαλονίκης). Είναι πτυχιούχος Εργοδηγός Μηχανολόγος, πτυχιούχος Ηλεκτρονικών και απόφοιτος στρατιωτικής σχολής ξένων γλωσσών.

Αποφοίτησε επίσης από διάφορα σχολεία του Τεχνικού Σώματος, τόσο εντός Ελλάδας όσο και στο εξωτερικό.

Συμμετείχε ως εθνικός αντιπρόσωπος στην MCC αξιωματικών στο Λουξεμβούργο, ενώ τιμήθηκε με παράσημα και μετάλλια των βαθμών του, καθώς και με Ηθικές Αμοιβές, συγκεκριμένα με το Μετάλλιο Ευδόκιμου Υπηρεσίας Α’ Τάξεως, Μετάλλιο Στρατιωτικής Αξίας Β’ Τάξεως, τον Χρυσό Σταυρό Τάγματος του Φοίνικα και Διαμνημόνευση Ευδόκιμου Διοικήσεως Μονάδας, ενώ έχει ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης στο Huntsville Alabama των ΗΠΑ.

Στέργιο σε καλωσορίζω στη “ΝΕΑ ΠΝΟΗ”, την παράταξη που ενώνει τις υγιείς δυνάμεις του Δήμου μας, με μοναδικό στόχο να υλοποιήσουμε όλα όσα σχεδιάζουμε για το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ