Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Θεόφιλος Ελευθεριάδης στο πλευρό του Μίλτου Τασούλη

Ο Θεόφιλος Ελευθεριάδης στο πλευρό του Μίλτου Τασούλη

Την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Μιλτιάδης Τασούλης

👉Ελευθεριάδης Θεόφιλος του Μιχαήλ

👉Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού – Ευόσμου με την παράταξη ΘΕΜΕΛΙΟ στο ΜΈΛΛΟΝ.

♦️Ζω στον δήμο μας στην Δημοτική Ενότητα Ευόσμου στην περιοχή της Κάτω Ηλιούπολης με την οικογένεια μου.

🔹️Εργάστηκα από το 1995 στον τότε Δήμο Ευόσμου και στην συνέχεια στον ενιαίο πλέον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου έως το 2022,  από όπου και συνταξιοδοτήθηκα.

🔹️Διατελώ Γενικός Γραμματέας του Αθλητικού Συλλόγου Πυγμαχίας  “ΕΥΠΑΤΩΡ” , ενός συλλόγου με Πανελλήνιες και  Διεθνείς συμμετοχές και διακρίσεις.

🔹️Ως υπάλληλος της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου όλα αυτά τα χρόνια αποτελούσαμε, με τους υπόλοιπους συναδέλφους μου την  ομάδα αιχμής, ώστε να μπορούμε να κρατήσουμε τον δήμο μας σε ένα επίπεδο ανθρώπινο και ποιοτικό για την καθημερινότητα των πολιτών αντιμετωπίζοντας τα πολυάριθμα προβλήματα που έπρεπε να διαχειριστούμε, παρά την υποστελέχωση των υπηρεσιών μας και παρότι πολλές φορές δεν διαθέταμε τα απαραίτητα εργαλεία για την εκτέλεση των εργασιών μας. Πολλές φορές μάλιστα αναγκαζόμασταν να εργαστούμε με Μέσα Ατομικής Προστασίας που οι ίδιοι προμηθευόμασταν , καθώς αρκετές διοικήσεις , ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια αδρανούσαν να μας χορηγήσουν.

🔹️Οι ελλείψεις αυτές και η αδράνεια των διοικήσεων ήταν άλλωστε που με οδήγησε να ενεργοποιηθώ σε συλλογικά συνδικαλιστικά όργανα των εργαζομένων που με την μαχητικότητα μας μέσα από τους αγώνες πετύχαμε αποτελέσματα σε όφελος των εργαζομένων.   

🔹️Στο Δήμο Κορδελιού- Εύοσμου έναν δήμο με περισσότερους από 150.000 με 160.000 κατοίκους τον δεύτερο απογραφικά σε πληθυσμό στη Μακεδονία, είναι κατανοητό ότι απαιτείται οι υπηρεσίες του να είναι πλήρως στελεχωμένες τόσο στο επιστημονικό όσο και στο εργατικό δυναμικό του.

🔹️Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια διαπιστώνεται ότι οι υπηρεσίες μένουν με ελαχίστους υπάλληλους, είτε γιατί παρά πολλά στελέχη έχουν συνταξιοδοτηθεί, είτε γιατί με την διαδικασία της κινητικότητας έχουν φύγει από τον δήμο, χωρίς οι διοικήσεις των τελευταίων χρόνων, να μεριμνήσουν να καλύψουν  τις κενές θέσεις εργασίας.  

♦️Μόνο μέσα από την διαμόρφωση σχέσεων εμπιστοσύνης και συνεργασίας μεταξύ της Διοίκησης και των εργαζομένων θα διαμορφωθούν συνθήκες ώστε να μπορέσουν να κάνουν την οργανωτική δομή του δήμου , Δήμαρχο , διοίκηση και εργαζομένους, να είναι παραγωγικοί, με συνέπεια, να σκύψουμε πάνω στα προβλήματά που απασχολούν τους πολίτες.

📌Πιστεύω ότι με την παράταξη “ΘΕΜΈΛΙΟ στο ΜΈΛΛΟΝ” και με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο, Μίλτο Τασούλη, που γνώρισα το διάστημα που υπηρέτησε ως Γενικός Γραμματέας τον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου, μια έντονη περίοδο αλλαγών για την Ελλάδα, κατά την περίοδο της μεγάλης οικονομικής κρίσης, που μέσα από το πνεύμα συνεργασίας, την αξιοκρατική και αμερόληπτη κρίση του, μπορούμε να αλλάξουμε πολλά, να βελτιώσουμε  τις εργασιακές συνθήκες των εργαζομένων του δήμου, έχοντας ως εργαλείο έναν σύγχρονο νέου Ο.Ε.Υ .

📌Στέκομαι στο πλευρό του Μίλτου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού – Ευόσμου στις εκλογές του Οκτωβρίου και τον στηρίζω στην προσπάθειά του να εκλεγεί δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου”.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ