Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

ΛΑΓΟΣ ΤΗ ΦΤΕΡΗ ΕΣΕΙΕ

Τελικά τσάμπα μάγκας αποδείχτηκε ο Αντιδήμαρχος των Οικονομικών. Δεν τόλμησε να απαντήσει στα ερωτήματα των Δημοτών.

Το πρόσφατο “άρθρο” του είναι ουσιαστικά η ομολογία της ένοχης στάσης του στο θέμα του ΘΕΠΑΝ.

Το ασυνάρτητο κείμενό του φανερώνει τον πανικό του και αποδεικνύει ότι ο ” βασιλιάς είναι γυμνός”.

Εμείς, όμως, απαντάμε μία προς μία στις δικαιολογίες που θέτει κάτω από τον βαρύγδουπο τίτλο: “ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΤΟΥ ΛΑΛΕΙΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ”.

  1. Πολύ όψιμα θυμήθηκε τον “αντίδικο” υπό του οποίου την σκέπη ήτο παρακοιμώμενος σχεδόν επί τρία έτη.
  2. Τώρα σκέφτηκε το Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο η Δημοτική Αρχή έχει γραμμένο στα παλιά της τα παπούτσια.
  3. Μιλάει για κοινωνικοί ειρήνη των πιστών, λίγο πιο κάτω -με έναν άκρατο φαρισαϊσμό- για το Αναστάσιμο Φως θυμίζοντας προπολεμικό επαρχιακό Δήμαρχο.

Εδώ σημειώνει μνημειώδες αυτογκόλ. Αποκαλύπτει τον ραγιαδισμό του. Βλέπετε η υποταγή έγινε συνήθεια αφού υπογράφει δήλωση κοινωνικοθρησκευτικών φρονημάτων.

Είμαστε στην Ευρώπη του 2023 και συμπεριφέρεται σαν κολλήγος του Μεσαίωνα.

Παρακάτω μας πληροφορεί ότι η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της. Αποκρύπτει, όμως, ότι αυτό έγινε μετά από την λαϊκή κατακραυγή που τον ξεσκέπασε και τον ανάγκασε να κάνει στροφή 180 μοιρών. Ούτε αναφέρει ότι εμείς η “Πρωτοβουλία των 41” με τις υπογραφές μας φέραμε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο ενώ ο ίδιος από τη στιγμή της εκλογής του ως Δημοτικός Σύμβουλος αρνούνταν πεισματικά.

Ακολούθως αυτογελοιοποιείται απονέμοντας στον εαυτό του τη Χρυσή Βίβλο. Επειδή αυτή η αυτάρεσκη ενέργεια είναι επαναλαμβανόμενη ή πρόκειται για Παθολογικό Ναρκισσισμό και παντελή έλλειψη του γνώθι σαυτόν είτε μας θεωρεί ιθαγενείς και μας λανσάρει το μπακίρι του για χρυσάφι.

Τέλος, μιλάει εξ ιδίων για τα αλλότρια. Ας έρθει να δώσει τις απαντήσεις που οφείλει στους Δημότες καθώς και στα νέα ερωτήματα που έχουν προκύψει και επεξεργάζεται η εξουσιοδοτημένη ομάδα της κίνησης: “ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ” στην οποία συμμετέχουμε και εμείς. Τότε θα δούμε ποιος είναι κομματικό φερέφωνο, ποιος παραταξιακός υπήκοος, ποιος προσκυνητής και ποιος γελοιοποιείται για ψήφους και έρπει για μια καρέκλα.

25 Απριλίου 2023

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ 41 ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ

Όσο διαρκεί η Δικαστική διεκδίκηση του ΘΕΠΑΝ ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΤΟΥ ΛΑΛΕΙΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ