Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΠοιος ευθύνεται για την ταλαιπωρία των επαγγελματιών από την Κοινότητα Ευόσμου;

Ποιος ευθύνεται για την ταλαιπωρία των επαγγελματιών από την Κοινότητα Ευόσμου;

Η αδυναμία συνεδριάσεων λόγω έλλειψης απαρτίας της Κοινότητας Ευόσμου, εκτός του ότι είναι απαράδεκτη, δημιουργεί προβλήματα σε επαγγελματίες του Ευόσμου γιατί από την Κοινότητα ψηφίζονται διάφορες άδειες που τους αφορούν.

Με αφορμή την αλλαγή του νόμου και την εκλογή των προέδρων των Κοινοτήτων, η διοίκηση Μανδαλιανού είχε την ευκαιρία να εξομαλύνει την κατάσταση στο Συμβούλιο της Κοινότητας, προκειμένου αυτή να λειτουργήσει στους επόμενους οκτώ μήνες μέχρι τη λήξη της θητείας της.

Η αποχή των περισσοτέρων συμβούλων της Κοινότητας από τις συνεδριάσεις οφείλεται στον τρόπο που προέδρευσε ο μέχρι τώρα πρόεδρος. Η διοίκηση Μανδαλιανού θα έπρεπε να βρει τρόπο ώστε να συνεννοηθεί με την αντιπολίτευση, προκειμένου να λειτουργήσει η Κοινότητα.

Η διοίκηση Μανδαλιανού όχι μόνο δεν έκανε αυτό, αλλά δεν αφήνει την αντιπολίτευση να προτείνει το δικό της υποψήφιο πρόεδρο, αφού ο πρώτος από τη μείζονα αντιπολίτευση, που έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει τη θέση του προέδρου, έχει προσχωρήσει στη διοίκηση Μανδαλιανού και δεν παραιτείται από την παράταξη στην οποία βρισκόταν ώστε να μπορέσει κοινοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης να διεκδικήσει τη θέση.

Με αυτόν τον τρόπο λειτουργεί η διοίκηση Μανδαλιανού, προσπαθώντας να γαντζωθεί ακόμα και σε θέσεις που δεν της ανήκουν. Για το γεγονός ότι δεν εκλέχτηκε πρόεδρος στην Κοινότητα Ευόσμου δεν φταίνε γενικώς και αορίστως τα μικροπαραταξιακά συμφέροντα. Φταίει η αντιδημοκρατική συμπεριφορά της διοίκησης Μανδαλιανού και αυτό πρέπει να το γνωρίζουν οι επαγγελματίες που περιμένουν τη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Ευόσμου.

Η διοίκηση Μανδαλιανού προτιμάει να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στους επαγγελματίες που περιμένουν διάφορες άδειες, παρά να συνεργαστεί με την αντιπολίτευση και από πάνω προσπαθεί να φορτώσει το πρόβλημα στην αντιπολίτευση, όπως κάνει με όλα τα ζητήματα. Δυστυχώς αυτήν τη συμπεριφορά οι κάτοικοι του δήμου είναι υποχρεωμένοι να την υποστούν για ακόμα οκτώ μήνες.

Κιμ. Ο.

Δύο οι μνηστήρες της θέσης του προέδρου της Κοινότητας Ευόσμου
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ