Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΚυβέρνηση στις 21 Μαΐου θέλει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου

Κυβέρνηση στις 21 Μαΐου θέλει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου θέλει οπωσδήποτε να προκύψει κυβέρνηση στις 21 Μαΐου 2023, ώστε να μην γίνουν άλλες εκλογές, γιατί τότε την «έβαψε».

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου έχει στη διοίκησή του μία παράταξη που δεν έκανε κανένα έργο εκτός από ασφαλτοστρώσεις. Μένουν οκτώ μήνες μέχρι τη λήξη της θητείας της και πέντε μήνες μέχρι τις δημοτικές εκλογές.

Από τους πέντε μήνες που μένουν μέχρι της δημοτικές εκλογές, ο επόμενος μήνας θα περάσει με μία αντιδήμαρχο υποψήφια βουλευτή ενός κόμματος και έναν αντιδήμαρχο στην Κεντρική Επιτροπή άλλου κόμματος. Δηλαδή σ’ αυτόν το μήνα οι δύο αντιδήμαρχοι θέλουν να πιστέψουμε πως θα δώσουν δυνάμεις για να προκόψει ο δήμος; Κάνουμε προσπάθεια να το πιστέψουμε, αλλά αισθανόμαστε είτε αφελείς είτε αιθεροβάμονες.

Εάν δεν προκύψει κυβέρνηση στις 21 Μαΐου και γίνουν ξανά εθνικές εκλογές στις αρχές Ιουλίου, τότε αλίμονο στο δήμο. Για τρεισήμισι μήνες ο δήμος θα λειτουργεί με δύο αντιδημάρχους να δίνουν τη μάχη των εθνικών εκλογών και ίσως στα διαλλείματα να ασχολούνται λίγο με το δήμο, πράγμα διόλου πιθανό.

Δυστυχώς με τη διοίκηση Μανδαλιανού, με την οποία έμπλεξε ο δήμος, η κατάσταση είναι ακριβώς αυτή. Τα στελέχη της δεν παραιτούνται ούτε όταν αυτό είναι επιβεβλημένο. Δυστυχώς τα στελέχη της διοίκησης Μανδαλιανού δεν παραιτούνται ποτέ και για κανέναν λόγο. Δυστυχώς αυτή είναι η διοίκηση Μανδαλιανού.

Κ. Τσ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ