Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΒρέχει μέσα στα δημοτικά κτήρια αλλά σίγουρα φταίνε οι προηγούμενοι

Βρέχει μέσα στα δημοτικά κτήρια αλλά σίγουρα φταίνε οι προηγούμενοι

Βρέχει μέσα στο δημαρχείο του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της βόρειας Ελλάδας όταν βρέχει έξω, αλλά σίγουρα γι’ αυτό φταίνε οι προηγούμενες διοικήσεις.

Το Σάββατο 22 Απριλίου 2023 έβρεχε μέσα στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του Ευόσμου, με αποτέλεσμα να διακοπεί αγώνας μπάσκετ για το πρωτάθλημα της Elite League, αλλά σίγουρα και γι’ αυτό φταίνε οι προηγούμενες διοικήσεις.

Κοντεύουν να τελειώσουν τα τέσσερα χρόνια της διοίκησης Μανδαλιανού και για όλα φταίνε οι προηγούμενες διοικήσεις, ακόμα και για προβλήματα τα οποία θα μπορούσε εύκολα να λύσει η διοίκηση Μανδαλιανού, όπως οι οροφές του δημαρχείου, του ΔΑΚ και άλλων κτηρίων, όπως η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας.

Δεν μπορεί η διοίκηση Μανδαλιανού ούτε τις οροφές των κτηρίων να φτιάξει για να μην βρέχει μέσα στα κτήρια και κουνάνε τα στελέχη της κάτι χαρτιά στα μούτρα όσων της ασκούν κριτική κάτι με 13 εκατομμύρια ευρώ που ΘΑ πάρουν και ΘΑ κάνουν έργα. Ας φτιάξουν πρώτα τις οροφές των κτηρίων για να μην βρέχει μέσα σ’ αυτά και μετά μας λένε για τα εκατομμύρια που ΘΑ πάρουν και ΘΑ φτιάξουν έργα. Ας φτιάξουν πρώτα τα έργα που δεν χρειάζονται ιδιαίτερα χρήματα, αλλά βούληση. Τέσσερα χρόνια μιλάνε στους δημότες για μεγαλεπήβολα έργα, αλλά οι δημότες δεν βλέπουν ούτε στοιχειώδη έργα.

Κιμ. Ο.

Αυτόματο πότισμα στα κτήρια του δήμου Κορδελιού Ευόσμου…
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ