Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΜάγκας δεν γίνεται κανείς σε πλάτες άλλων κύριε Μανδαλιανέ

Μάγκας δεν γίνεται κανείς σε πλάτες άλλων κύριε Μανδαλιανέ

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 19ης Απριλίου 2024, ο δήμαρχος, αναφερόμενος στο θέμα την μεταστέγασης του Ειδικού Σχολείου Κορδελιού σε χώρο στο δήμο Αμπελοκήπων, είπε ότι κάναμε μάγκα άλλον δήμο και έγινε πετυχημένη μια άλλη διοίκηση.

Δηλαδή ο κύριος δήμαρχος ήθελε να στοιβάξει τους μαθητές του 19ου και του 24ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου στο νεοανεγερθέν κτήριο του 24ου και να μεταφέρει το Ειδικό Σχολείο Κορδελιού στο κτήριο του 19ου, προκειμένου να κάνει μάγκα το δήμο μας και επιτυχημένη τη διοίκησή του και επειδή δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει τα αντιεκπαιδευτικά σχέδιά του, θεωρεί ότι κάναμε μάγκα το δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης και επιτυχημένη τη διοίκηση Κυρίζογλου;

Λάθος αντιλαμβάνεται τα προβλήματα ενός δήμου ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός. Η επίλυση των προβλημάτων ενός δήμου και κυρίως των προβλημάτων που έχει η σχολική στέγη δεν είναι ζήτημα μαγκιάς. Εάν όμως μπούμε στη λογική του κυρίου Μανδαλιανού και θεωρήσουμε πως στ’ αλήθεια ο δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης έγινε μάγκας και επιτυχημένη η διοίκηση Κυρίζογλου επειδή πήρε το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού, θα πρέπει να του πούμε πως ο Κυρίζογλου και ο δήμος του δεν έγιναν μάγκες και επιτυχημένοι στην πλάτη κανενός και κυρίως στην πλάτη μικρών μαθητών. Ο Κυρίζογλου και ο δήμος του δεν θα βγάλουν μικρούς μαθητές από κανένα σχολείο, για να βάλουν το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού. Το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού θα πάει σε χώρο που δεν στεγάζεται κανείς.

Ο κύριος Μανδαλιανός ήθελε να βγάλει τους μαθητές του 19ου Δημοτικού Σχολείου από το κτήριό τους για να βάλει το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού. Ήθελε να κάνει το δήμο Κορδελιού Ευόσμου μάγκα και τη διοίκησή του επιτυχημένη στις πλάτες των μικρών μαθητών του 19ου και του 24ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου. Μάγκας και επιτυχημένος όμως σε ξένες πλάτες δεν γίνεσαι και προπαντός στις πλάτες μικρών μαθητών. Άμα ήταν να είναι έτσι οι μάγκες και οι πετυχημένοι ζήτω που καήκαμε. Ο δήμαρχος που δεν έκανε στη θητεία του ούτε μια μελέτη για ανέγερση σχολείου στο δήμο, ούτε καν τη μελέτη για την ανέγερση του Ειδικού Σχολείου, ήθελε να κάνει μάγκα το δήμο και πετυχημένη τη διοίκησή του εις βάρος μικρών μαθητών. Ωραία μαγκιά και ωραία επιτυχία.

Κιμ. Ο.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ