Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠριν μας φέρουν το μετρό στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Πριν μας φέρουν το μετρό στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Εκτιμούμε πολύ που από την πλατεία Ευόσμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε πως θα φέρει το μετρό και στις δυτικές συνοικίες, με τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου να χαμογελάει περιχαρής γιατί δεν θα μείνει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου χωρίς μετρό.

Πριν όμως ο πρωθυπουργός και ο δήμαρχος μας φέρουν το μετρό και τη θάλασσα, ας λειτουργήσουν το νέο κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, ας θεμελιώσουν το 25ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου, ας κατασκευάσουν επιτέλους το κτήριο του Ειδικού Σχολείου Κορδελιού, ας ολοκληρώσουν το στάδιο και το κολυμβητήριο άνωθεν της περιφερειακής οδού.

Στην πιο μαύρη τετραετία για το δήμο Κορδελιού Ευόσμου κατά την οποία δεν έγινε κανένα έργο, ο πρωθυπουργός και ο δήμαρχος έταξαν ότι θα μας φέρουν το μετρό. Θάλασσα δεν θα μας φέρουν, αφού με λίγη βροχή ο δήμος γίνεται λίμνη. Γι’ αυτό και δεν θα ζητήσουμε αγωγούς ομβρίων για να μην πλημμυρίζουμε κάθε φορά που βρέχει, γιατί τότε αφενός δεν θα έχουμε τη χαρά να αισθανόμαστε Βενετσιάνοι και αφετέρου θα πρέπει ο πρωθυπουργός και ο δήμαρχος να μας φέρουν και αγωγούς ομβρίων, αλλά αυτό είναι πλεονασμός μιας και θα μας φέρουν το μετρό. Να μην τα θέλουμε και όλα δικά μας, να μην είμαστε και πλεονέκτες.

Γ. Παπαδ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ