Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑπό κωλοτούμπα σε κωλοτούμπα για το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου

Από κωλοτούμπα σε κωλοτούμπα για το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου

Στις 22 Μαρτίου του 2023 ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Σταυρίδης εμφανίστηκε στην εκπομπή “Μιλάμε Πολιτικά”, με τους Θεόδωρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Χαβιανίδη στη Europe 1 τηλεόραση. Ο κύριος Σταυρίδης μίλησε και για το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου και είπε, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω:

«Δυστυχώς κι αυτό το έχουν καταγράψει γύρω γύρω. Ένα σχολείο που δεν έχει ακόμα παραδοθεί, έχω και φωτογραφίες και δεν θέλω να σας τις δείξω, και πρέπει να τις τελειώσουν αυτές και μου λέει “Ρε συ αντιδήμαρχε, θέλετε αύριο να σας το παραδώσουμε; Θα μπούνε τα παιδιά μέσα; Αυτό το διάστημα όχι. Καλύτερα όταν θα είστε έτοιμοι να το φτιάξουμε και να σας το παραδώσουμε”.»

Όταν τον ρώτησε ο δημοσιογράφος γιατί δεν το παραλαμβάνουν το κτήριο αφού μήνες γίνεται αυτή η συζήτηση, ο κύριος Σταυρίδης απάντησε:

«Δεν καταλάβατε. Δεν έχουμε πρόβλημα για την παραλαβή. Και να το παραλάβουμε το σχολείο αύριο το πρωί δεν θα μπουν οι μαθητές του. Δεν θα μπουν τώρα οι μαθητές γιατί πρέπει να τελειώσει τώρα το έργο και γιατί πιο πολύ μας ενδιαφέρει και η ασφάλεια των μαθητών γιατί υπάρχουν βαριά μηχανήματα και είναι επικίνδυνη η κατάσταση. Πρώτα πρέπει να ενδιαφερθούμε για την ασφάλεια των μαθητών. Τώρα, για ένα δυο μήνες μας είπε δεν υπάρχει πρόβλημα».

Στις 4 Απριλίου 2023, μόλις 14 ημέρες μετά τη συνέντευξη, ο κύριος Σταυρίδης και η διοίκησή του προχώρησαν στην παραλαβή του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου. Ο λόγος της διοίκησης Μανδαλιανού συμβόλαιο. Μία κωλοτούμπα δρόμος από το «δεν παραλαμβάνω το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου γιατί δεν θα λειτουργήσει για λόγους ασφαλείας των μαθητών» μέχρι «το παραλαμβάνω το 24ο Δημοτικό γιατί έτσι μου κάπνισε τώρα ή γιατί πρέπει να εγκαινιαστεί».

Δυστυχώς και το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου έγινε αίθουσα ενόργανης γυμναστικής για να δείξει στους δημότες η διοίκηση Μανδαλιανού πόσο γρήγορα κάνει τις κωλοτούμπες. Δεν τη νοιάζει καθόλου που ακόμα και τις κωλοτούμπες τις κάνει αδέξια. Τη νοιάζει να τις παρουσιάζει στις αίθουσες ενόργανης γυμναστικής που μετέτρεψε κι άλλους χώρους του δήμου όπως το 25ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου, το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της Νέας Πολιτείας, το πάρκο Σμύρνης, το πάρκο Ελπίδας, το υπόγειο πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας, το στρατόπεδο Ζιάκα, το στρατόπεδο Παπακυριαζή.

Τελικά η διοίκηση Μανδαλιανού εκτός από φωτογραφίες έχει να παρουσιάσει και κωλοτούμπες. Μόνο να μην μπερδευτούνε και από συνήθεια αρχίσουν τις κωλοτούμπες πάνω στη φρεσκοστρωμένη άσφαλτο.

Κώστας Καρακώστας

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ