Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑ«Οι διευθυντές των σχολείων στοιβάζαν τα παιδιά στις υπόγειες αίθουσες»!

«Οι διευθυντές των σχολείων στοιβάζαν τα παιδιά στις υπόγειες αίθουσες»!

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 22ας Φεβρουαρίου 2023, ο δήμαρχος κατηγόρησε τους διευθυντές των σχολείων ότι αυτοί στοίβαζαν τα παιδιά στις υπόγειες αίθουσες.

Ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός είπε ότι κακώς κάνουν μάθημα τα παιδιά σε υπόγειες αίθουσες και ότι ξαφνικά με τον κορονοϊό εμφανίστηκαν κάποιοι διευθυντές για να κάνουν τη συγκεκριμένη διαπίστωση, ενώ αυτοί επέτρεψαν να μπούνε τα παιδιά στις υπόγειες αίθουσες. Δεν φτάνει όμως αυτό αλλά ο κύριος Μανδαλιανός συμπλήρωσε πως οι διευθυντές στοιβάζανε τα παιδιά στις υπόγειες αίθουσες.

Είναι εκπληκτικός ο τρόπος που ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου φόρτωσε τις ευθύνες για τις υπόγειες αίθουσες σε δασκάλους και καθηγητές και οι εκπαιδευτικοί που έχει στην παράταξή του δεν αντέδρασαν και δεν είπαν ούτε μισή κουβέντα. Ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός βρήκε τον ένοχο. Οι διευθυντές των σχολείων στοιβάζανε τα παιδιά στις υπόγειες αίθουσες.

Ας ελπίσουμε, επειδή έρχεται Πάσχα, πως ο κύριος δήμαρχος δεν θα χρεώσει και τη σταύρωση του Χριστού στους διευθυντές των σχολείων.

Κ. Τσ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ