Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟι νεκροί τροχαίων ατυχημάτων δεν ανακοινώνονται από καταστήματα σιδηρικών

Οι νεκροί τροχαίων ατυχημάτων δεν ανακοινώνονται από καταστήματα σιδηρικών

Οι νεκροί τροχαίων ατυχημάτων δεν ανακοινώνονται ούτε από ιδιοκτήτες καταστημάτων σιδηρικών, ούτε από περιπτεράδες, ούτε από λουκουματζήδες, ούτε από σαλεπιτζήδες. Ανακοινώνονται από την Τροχαία.

Σε γνώση της «Αγκίδας» δεν έχουν περιέλθει ούτε πέντε θάνατοι, ούτε πάρα πολλοί θάνατοι από τροχαία ατυχήματα στην οδό 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο.

Πέντε θάνατοι ή πάρα πολλοί θάνατοι στην οδό 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο δεν έχουν περιέλθει ούτε σε γνώση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, γιατί ποτέ δεν έγινε τέτοια αναφορά ενώ πολλές φορές έχει συζητηθεί σε συνεδριάσεις του η επικινδυνότητα της συγκεκριμένης οδού.

Επειδή όμως ίσως κάποιος να γνωρίζει κάτι που δεν γνωρίζει ούτε η «Αγκίδα», ούτε το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου, καλά είναι να μας δώσει τα στοιχεία αντί να μας παραπέμπει να ρωτήσουμε κάποιον καταστηματάρχη κάποιας διασταύρωσης.

Όσο για χαρακτηρισμούς περί δημοσιογραφίας του καναπέ από προφίλ που μάλλον είναι ψεύτικα τα επιστρέφουμε σε όσους βρίσκονται πίσω από αυτά. Φαίνεται πως κι άλλοι ζήλεψαν τη δόξα του kostas papaioannou.

Σ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ