Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΈτσι διαμορφώνονται οι συσχετισμοί στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου

Έτσι διαμορφώνονται οι συσχετισμοί στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου

Οι ανακατατάξεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου με τη δημιουργία νέων παρατάξεων και τη διάλυση παλιών, αλλά και με την αποχώρηση δημοτικών συμβούλων από τα αυτοδιοικητικά του δήμου

1.Λαφαζανίδης Νέστορας, αντιδήμαρχος, εξελέγη με την παράταξη του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού, αλλά μετακομίζει στο ψηφοδέλτιο του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

2.Δεβετζή Πεσματζόγλου Φωτεινή, αντιδήμαρχος, εξελέγη με την παράταξη του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού, αλλά μετακομίζει στο ψηφοδέλτιο των εθνικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας.

3.Κυρκαλάς Ηλίας, εξελέγη με την παράταξη του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού, αλλά οι φήμες λένε πως θα μετακομίσει στο ψηφοδέλτιο της Μαρίας Μανούκα.

4.Καμαρινός Γιάννης, επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης, δρομολόγησε διαδικασίες διαδοχής στην παράταξή του, τον διαδέχτηκε ο Βασίλης Ανδρεάδης τον οποίο στήριξε ο κύριος Καμαρινός. Μετά τη δημοσιοποίηση της σοβαρής περίπτωσης να είναι ο κύριος Ανδρεάδης υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο Γιάννης Καμαρινός στήριξε το Λευτέρη Αλεξανδρίδη ως υποψήφιο δήμαρχο.

5.Αντίνου Χρήστος, εξελέγη με την παράταξη του Γιάννη Καμαρινού και θα θέσει υποψηφιότητα στις προσεχείς εκλογές με την παράταξη της Μαρίας Μανούκα.

6.Καλού Σημίνα, εξελέγη με την παράταξη του Γιάννη Καμαρινού και στηρίζει την υποψηφιότητα του Βασίλη Ανδρεάδη.

7.Πασχαλίδου Μαρία, εξελέγη με την παράταξη του Γιάννη Καμαρινού και θα θέσει υποψηφιότητα στις προσεχείς εκλογές με την παράταξη της Μαρίας Μανούκα.

8.Κεραμιδάς Δημήτριος, εξελέγη με την παράταξη του Γιάννη Καμαρινού και στηρίζει την υποψηφιότητα του Βασίλη Ανδρεάδη.

9.Παντελίδης Αχιλλέας, εξελέγη με την παράταξη του Γιάννη Καμαρινού και οι πληροφορίες λένε πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος.

10.Καραπουλουτίδου Αντωνία, εξελέγη με την παράταξη του Γιάννη Καμαρινού και στηρίζει την υποψηφιότητα του Βασίλη Ανδρεάδη.

11.Αλεξανδρίδης Λευτέρης, εξελέγη με την παράταξη του Γιάννη Καμαρινού, έκανε δική του παράταξη και κατέρχεται ως υποψήφιος δήμαρχος.

12.Γαρούφας Αθανάσιος, εξελέγη με την παράταξη του Γιάννη Καμαρινού και θα θέσει υποψηφιότητα στις προσεχείς εκλογές με την παράταξη της Μαρίας Μανούκα.

13.Ανδρεάδης Βασίλειος, εξελέγη με την παράταξη του Γιάννη Καμαρινού, διαδέχθηκε τον κύριο Καμαρινό ως υποψήφιος δήμαρχος, βρέθηκε υποψήφιος για μια θέση στο ψηφοδέλτιο των εθνικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας κάτι που φαίνεται πως δεν τελεσφόρησε. Το τι θα κάνει μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους που τον στηρίζουν είναι ακόμη άγνωστο.

14.Κοντσίδης Αντώνης, εξελέγη με την παράταξη του Γιάννη Καμαρινού και μάλλον δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές.

15.Σαπρανίδης Αβραάμ, εξελέγη με την παράταξη του Γιάννη Καμαρινού και στηρίζει την υποψηφιότητα του Βασίλη Ανδρεάδη.

16.Κεχαγιάς Ανέστης, εξελέγη με την παράταξη του Γιάννη Καμαρινού και θα θέσει υποψηφιότητα στις προσεχείς εκλογές με την παράταξη του Λευτέρη Αλεξανδρίδη.

17.Σούλας Πέτρος, τέως δήμαρχος, στηρίζει την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα.

18.Μαξούρας Γιώργος, εξελέγη με την παράταξη του Πέτρου Σούλα και θα θέσει υποψηφιότητα στις προσεχείς εκλογές με την παράταξη του Λευτέρη Αλεξανδρίδη.

19.Τσακαλίδης Βασίλης, εξελέγη με την παράταξη του Πέτρου Σούλα και θα θέσει υποψηφιότητα στις προσεχείς εκλογές με την παράταξη της Μαρίας Μανούκα.

20.Αϊβαζίδης Βασίλης, εξελέγη με την παράταξη του Πέτρου Σούλα και θα θέσει υποψηφιότητα στις προσεχείς εκλογές με την παράταξη του Λευτέρη Αλεξανδρίδη.

21.Τριανταφυλλίδου Σοφία, εξελέγη με την παράταξη του Πέτρου Σούλα και θα θέσει υποψηφιότητα στις προσεχείς εκλογές με την παράταξη του Λευτέρη Αλεξανδρίδη.

22.Χατζηβρέττας Γεώργιος, εξελέγη με την παράταξη του Πέτρου Σούλα, αλλά μετακομίζει στο ψηφοδέλτιο του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

23.Παρασκευόπουλος Αλέξανδρος, εξελέγη με την παράταξη του Πέτρου Σούλα και θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές με την παράταξη της Μαρίας Μανούκα.

24.Καϊτετζίδης Στάθης, εξελέγη με την παράταξη του Νίκου Ζυγά και θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές με την παράταξη του Λευτέρη Αλεξανδρίδη. Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δήλωσε ότι θα παραιτηθεί.

25.Τσακλίδης Γιάννης, εξελέγη με την παράταξη του Γιάννη Γιαννακόπουλου και θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές με την παράταξη του Λευτέρη Αλεξανδρίδη.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου απαρτίζεται από 45 δημοτικούς συμβούλους.

Με βάση τα παραπάνω οι πραγματικοί συσχετισμοί στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου είναι προς το παρόν οι εξής:

Παράταξη Κλεάνθη Μανδαλιανού 14 δημοτικοί σύμβουλοι.

Παράταξη Λευτέρη Αλεξανδρίδη 8 δημοτικοί σύμβουλοι.

Παράταξη Μαρίας Μανούκα 7 δημοτικοί σύμβουλοι.

Παράταξη Βασίλη Ανδρεάδη 5 δημοτικοί σύμβουλοι

Παράταξη Θανάση Κοκονά 3 δημοτικοί σύμβουλοι.

Παράταξη Θοδωρή Μπαλτά 2 δημοτικοί σύμβουλοι.

Παράταξη Γιάννη Γιαννακόπουλου 1 δημοτικός σύμβουλος.

4 δημοτικοί σύμβουλοι είτε δεν έχουν δηλώσει με ποια παράταξη θα ταχθούν είτε δεν θα ξαναθέσουν υποψηφιότητα

1 δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Σούλα μετακομίζει στο ψηφοδέλτιο του Περιφερειάρχη.

Περ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ