Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜήπως ο κύριος Σούλας ήταν καλός δήμαρχος και κατά τη γνώμη της...

Μήπως ο κύριος Σούλας ήταν καλός δήμαρχος και κατά τη γνώμη της κυρίας Πασχαλίδου;

Σύμφωνα με την άποψη του κυρίου Χρήστου Αντίνου, ο τέως δήμαρχος Πέτρος Σούλας ήταν καλός δήμαρχος! Χρειάστηκαν κάτι λιγότερο από τέσσερα χρόνια για να καταλάβει κάτι τέτοιο ο κύριος Αντίνου, αλλά τελικά το κατάλαβε.

Ο κύριος Αντίνου εκλέχτηκε με την παράταξη του Γιάννη Καμαρινού, ο οποίος αποχώρησε από τη διοίκηση Σούλα καταγγέλλοντας τον τέως δήμαρχο. Τον Γιάννη Καμαρινό τελικά ακολούθησαν οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης Σούλα.

Ο κύριος Αντίνου βρίσκεται ακόμη στην παράταξη του Γιάννη Καμαρινού, ο οποίος, ακόμα και σήμερα, αστράφτει και βροντά εναντίον του τέως δημάρχου. Ας πούμε ότι δεν είναι πρόβλημα ότι ο κύριος Αντίνου χρειάστηκε τρεισήμισι χρόνια για να καταλάβει ότι τελικά ο κύριος Σούλας ήταν καλός δήμαρχος. Ας πούμε πως έχει δικαιολογία ότι ο ίδιος δεν συμμετείχε στη διοίκηση Σούλα και δεν είχε προσωπική άποψη. Γίνεται σήμερα να βρίσκεται στην παράταξη που έχει επικεφαλής τον Γιάννη Καμαρινό που κατακεραυνώνει τον τέως δήμαρχο, ενώ ο ίδιος πιστεύει πως ο τέως δήμαρχος ήταν τελικά καλός δήμαρχος; Το ελάχιστο που έχει να κάνει δεν είναι να ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη Καμαρινού;

Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί σε κάνει να αναρωτηθείς μήπως τελικά ο κύριος Σούλας ήταν καλός δήμαρχος και για την κυρία Πασχαλίδου, η οποία αποχώρησε από τη διοίκηση Σούλα για να πάει στην παράταξη Καμαρινού και τώρα συμπορεύεται με τον κύριο Σούλα στην παράταξη της Μαρίας Μανούκα. Αυτό λείπει να ακούσουν οι δημότες για να αυξήσουν την αποχή από τις δημοτικές εκλογές από το 40% στο 80%.

Χ.Κ.

«Ο κύριος Σούλας αποδείχτηκε πολύ ανώτερος από το σημερινό δήμαρχο»
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ