Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ κύριος Μανδαλιανός που δεν έκανε ούτε μία μελέτη για ανέγερση σχολείου

Ο κύριος Μανδαλιανός που δεν έκανε ούτε μία μελέτη για ανέγερση σχολείου

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, που δεν έκανε ούτε μία μελέτη για ανέγερση σχολείου, έκανε προεκλογικό προπαγανδιστικό video σε σχολεία για να διαφημίσει το μερεμέτισμα των σχολικών κτηρίων.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου που δεν κατάφερε μέχρι σήμερα να λειτουργήσει το νέο κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου, θεώρησε πολύ φυσιολογικό να κάνει προεκλογικό video τη βόλτα την οποία έκανε σε κάποια σχολεία για να δει αν έγιναν καλά τα μερεμετίσματα και αν χρειάζονται επιπλέον.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου που δεν έκανε ούτε τη μελέτη για την ανέγερση του Ειδικού Σχολείου Κορδελιού, για τους μαθητές του οποίου στα λόγια ενδιαφέρεται πάρα πολύ, θεώρησε σωστό να φτιάξει βίντεο με την επίσκεψή του σε κάποια σχολεία που προφανώς δεν έχουν υπόγειες αίθουσες.

Θερμά συγχαρητήρια στο δήμαρχο και στους συνεργάτες του που έφτιαξαν αυτό το βίντεο, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τις «Οικογενειακές ιστορίες» του Alpha, τις οποίες κριτικάροντας ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης έγραψε τα παρακάτω:

«Οι οικογενειακές ιστορίες που παίζονται εδώ και χρόνια με κάποια διαλείμματα αν θυμάμαι καλά είναι μια σειρά αυτοτελών επεισοδίων με κοινωνικό περιεχόμενο όπου πραγματικά δεν πιστεύεις σε αυτό που βλέπεις. Γιατί εδώ δεν είναι να πεις πως οι ιστορίες αυτές καθαυτές είναι απλώς τραβηγμένες από τα μαλλιά. Εδώ γίνεται της τρελής το πανηγύρι…»

«Δεν ξέρω αν αυτοί που παίζουν τους ρόλους είναι κανονικοί ηθοποιοί ή ερασιτέχνες αλλά αν παρ’ ελπίδα είναι κανονικοί ηθοποιοί τότε το ΣΕΗ, το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, οφείλει να τους πάρει αμέσως την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Αν όμως είναι όντως ερασιτέχνες ηθοποιοί τότε πραγματικά είναι αξιέπαινοι!!! Θέλει πολύ ταλέντο για να παίξεις τόσο άσχημα…

Αυτοί που παίζουν τους ρόλους μιλάνε και φέρονται σαν παιδάκια του νηπιαγωγείου. Οι ιστορίες, τα “τελικά” σενάρια που γυρίζονται, ο τρόπος που σκηνοθετείται όλο αυτό μοιάζει με παράσταση της 1ης Δημοτικού».

«Υπάρχει και η πιθανότητα οι “Οικογενειακές ιστορίες” να είναι μια τρελή κωμωδία που έχει φτιαχτεί μόνο για να σατιρίσει και να παρωδήσει τις ανάλογες κωμικές σειρές. Αν συμβαίνει αυτό τότε αναμφισβήτητα έχει κερδίσει τον τίτλο της καλύτερης κωμωδίας που έχει περάσει ποτέ από την ελληνική τηλεόραση. Και δε χρειάζεται να έχεις χιούμορ ή καλό γούστο ή να είσαι απαιτητικός με αυτά που βλέπεις, όταν κάτι σε αφήνει τόσο άλαλο με αυτό που βλέπεις τότε δε μπορεί παρά να είναι κωμωδία.

Το να γράψεις σοβαρή κριτική για τις “Οικογενειακές Ιστορίες” είναι σα να προσπαθείς να μάθεις σε μια καμηλοπάρδαλη να τρώει με μαχαίρι και πιρούνι. Σαν να μπερδεύεις το όρος Έβερεστ με το Everest που έχει τις τυρόπιτες. Σαν να κάνεις ηλιοθεραπεία στις 12 το βράδυ. Μπορεί να σε πάρουν και για μουρλό. Καλύτερα να το ρίξει κανείς στο σορολόπ ή να το αντιμετωπίσει στωικά ή να γελάσει με την ψυχή του».

Τσάρλυ

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ