Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο «καρφί» του Κώστα Αμανατιάδη δεν απευθυνόταν μόνο στο Μιχάλη Χωραφά

Το «καρφί» του Κώστα Αμανατιάδη δεν απευθυνόταν μόνο στο Μιχάλη Χωραφά

Τα όσα είπε στη δήλωσή του στην «Αγκίδα» ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστας Αμανατιάδης, περί υποχρέωσης του Μιχάλη Χωραφά να υπερασπισθεί τα δικαιώματα και τα συμφέροντα του Δήμου το 2013 που ήταν Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, δεν ήταν «καρφί» που απευθύνονταν μόνο στο Μιχάλη Χωραφά.

Η κουβέντα του κυρίου Αμανατιάδη ήταν ένα «καρφί» που απευθύνονταν σε όσους είχαν την ευθύνη να κατοχυρώσουν το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (παλιά κοιμητήρια) στα ιδιοκτησιακά στοιχεία του δήμου, αλλά δεν το έκαναν αποσύροντας εκείνην την περίοδο, με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου, την ένσταση της Τεχνικής Υπηρεσίας Κορδελιού Ευόσμου στην απόφαση του Κτηματολογίου να εγγράψει το ΘΕΠΑΝ στα ιδιοκτησιακά στοιχεία της Εκκλησίας.

Αυτοί που είχαν την ευθύνη εκείνην την εποχή όχι μόνο απέσυραν την ένσταση, αλλά δεν έκαναν και τίποτα μετά την ακύρωση της συγκεκριμένης απόφασης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Είναι προφανές λοιπόν πως σ’ αυτούς απευθύνεται το «καρφί» του κυρίου Αμανατιάδη και όχι τόσο στον κύριο Χωραφά.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ