Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Ο δήμαρχος περνάει απ’ το δημαρχείο για να δει αν είναι εκεί...

«Ο δήμαρχος περνάει απ’ το δημαρχείο για να δει αν είναι εκεί ή έφυγε»!

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου Χρήστος Αντίνου στην ATLAS τηλεόραση και στην εκπομπή «Οι Απέναντι» με τους δημοσιογράφους Σταύρο Οραήλογλου και Χρήστο Τσαλικίδη, αναφέρθηκε στον τρόπο που ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου αντιμετωπίζει το ρόλο του. Ο κύριος Αντίνου είπε τα παρακάτω:

«Αυτός ο δήμος είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της βορείου Ελλάδος και ο δέκατος μεγαλύτερος στην Ελλάδα. Χρειάζεται ένα δήμαρχο πραγματικό και όχι ένα δήμαρχο επισκέπτη που θα περνάει κάποιες στιγμές απ’ το δημαρχείο για να δει άμα είναι εκεί το δημαρχείο και δεν έφυγε. Το πρόβλημα αυτό είναι, γι’ αυτό δεν έγινε και τίποτα επί τρεισήμισι χρόνια κατά τη θητεία αυτής της Δημοτικής Αρχής».

Με βάση το γεγονός ότι μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις δημοτικές εκλογές και ο δήμαρχος θα πρέπει να πηγαίνει σε πάρα πολλές εκδηλώσεις και να κάνει πάρα πολλές περιοδείες, θα πρέπει στο δημαρχείο να τοποθετήσει κάμερες ώστε να μην χρειάζεται να περνάει από εκεί για να διαπιστώνει εάν είναι στη θέση του. Τοποθετώντας κάμερες θα μπορεί να βλέπει ανά πάσα στιγμή στο κινητό του ότι το κτήριο δεν την κοπάνησε ακόμη, πράγμα που δεν είναι απίθανο να κάνει το δημαρχείο μην αντέχοντας κι αυτό τη διοίκηση Μανδαλιανού.

Κιμ. Ο.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ