Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Γάντι» ταιριάζει η συγκεκριμένη παράσταση στη διοίκηση Μανδαλιανού

«Γάντι» ταιριάζει η συγκεκριμένη παράσταση στη διοίκηση Μανδαλιανού

Η παράσταση «Τα Καινούρια Ρούχα του Αυτοκράτορα» που θα ανέβει στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» ταιριάζει «γάντι» στη διοίκηση Μανδαλιανού.

Η παράταξη Μανδαλιανού που δεν κατάφερε επί πάνω από τρία χρόνια διοίκησης να κάνει απολύτως κανένα έργο, που δεν κατάφερε επί 14 μήνες μέχρι τώρα να ανοίξει το ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας του Ευόσμου, που δεν κατάφερε επί τρία και πλέον χρόνια να ανοίξει το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας στο Κορδελιό, προσπαθεί με ταχυδακτυλουργικά κόλπα και με όρους μάρκετινγκ και προπαγάνδας να παρουσιάσει έργο, το οποίο εάν κάποιος δεν βλέπει μπορεί να κατηγορηθεί ότι έχει πρόβλημα αντίληψης.

Ακριβώς σαν την παράσταση «Τα Καινούρια Ρούχα του Αυτοκράτορα», στην οποία ο βασιλιάς είναι ξεβράκωτος, αλλά όλοι θαυμάζουν τα πανέμορφα ρούχα του μέχρι που ένα παιδάκι αρχίζει να φωνάζει πως ο βασιλιάς είναι γυμνός. Σε Κορδελιό και Εύοσμο έχουμε έναν «ξεβράκωτο» από έργα δήμο αλλά η διοίκηση Μανδαλιανού τού φοράει ένα πανέμορφο αόρατο πράσινο φόρεμα με αόρατες πράσινες διαδρομές, ορατούς πράσινους ήλιους και ορατά πράσινα άλογα.

Το κλασικό παραμύθι του Hans Christian Andersen “Τα καινούρια ρούχα του Αυτοκράτορα” ζωντανεύει  την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 20.00μμ στη σκηνή του Θεάτρου  “Μίκης Θεοδωράκης” το Παιδικό Θεατρικό Τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατοίκων Νέας Πολιτείας.

Το κλασικό παραμύθι του Hans Christian Andersen “Τα καινούρια ρούχα του Αυτοκράτορα” ζωντανεύει  κάθε μέρα, κάθε στιγμή η διοίκηση Μανδαλιανού.

Κώστας Καρακώστας

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ