Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΣτην Ονειρούπολη της Δράμας η διοίκηση Μανδαλιανού…

Στην Ονειρούπολη της Δράμας η διοίκηση Μανδαλιανού…

Η διοίκηση Μανδαλιανού, αφού ούτε ένα ΚΕΠ δεν μπορεί να ανοίξει επί 14 μήνες, μιας και έρχονται Χριστούγεννα, ας ναυλώσει ένα λεωφορεία και ας πάει στην Ονειρούπολη της Δράμας. Έχει εκεί νεράιδες, ξωτικά, τάρανδους, καλικάντζαρους, χιονάνθρωπους! Δεν έχει βέβαια πράσινες διαδρομές, πράσινους ήλιους και πράσινα άλογα που έχουμε στο δήμο μας, αλλά δεν μπορεί να τα έχει όλα η Ονειρούπολη!!

Μπορεί να πάει ένα ταξίδι στη Δράμα η διοίκηση Μανδαλιανού και πριν πάει στην Ονειρούπολη, για να ονειρευτεί από κοντά τις πράσινες διαδρομές και τα πράσινα άλογα, μπορεί να συναντήσει τη διοίκηση του δήμου Δράμας, να την ευχαριστήσει για τον αγώνα που έδωσε, μαζί με διοίκηση του Πανδραμαϊκού, προκειμένου να χάσει ο Αγροτικός Αστέρας στα χαρτιά την άνοδο στη Super League 2, που την είχε κερδίσει στους αγωνιστικούς χώρους με τον ιδρώτα των παιχτών του.

Μπορεί μάλιστα η διοίκηση Μανδαλιανού να προτείνει στη διοίκηση του δήμου Δράμας την αδελφοποίηση των δύο δήμων. Να τιμήσουμε τη διοίκηση του δήμου Δράμας που μπορεί να μην κατάφερε να ανεβάσει τον Πανδραμαϊκό στη Super League 2 στη θέση του Αγροτικού Αστέρα, αλλά κατάφερε να μην ανέβει ούτε ο Αγροτικός Αστέρας.

Μία μικρή πόλη όπως η Δράμα καταφέρνει επί πολλά χρόνια να έχει την Ονειρούπολη. Η διοίκηση του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της βόρειας Ελλάδας, ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου, θα κάνει τις γιορτές των Χριστουγέννων με μπαλώματα, όπως με μπαλώματα κάνει τα πάντα. Σίγουρα η Δράμα έχει και Φιλαρμονική, πράγμα που δεν έχει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου γιατί την έκλεισε η διοίκηση Μανδαλιανού. Η διοίκηση του δήμου Δράμας πάλεψε με κάθε τρόπο να ανέβει ο Πανδραμαϊκός αντί για τον Αγροτικό Αστέρα στη Super League 2, ενώ η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου δεν κατάφερε να παρέμβει σε κανένα κέντρο εξουσίας ώστε να στηρίξει το δίκιο του Αγροτικού Αστέρα.

Ας πάει λοιπόν η διοίκηση Μανδαλιανού στην Ονειρούπολη, γιατί για εκεί είναι, και ας φέρει και κάμποσα κιλά όνειρα να μοιράσει στους κατοίκους του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, γιατί έργα αποκλείεται να τους μοιράσει.

Κώστας Καρακώστας

(Την ευθύνη του κειμένου την έχει ο διευθυντής της «Αγκίδας» για όσους θέλουν να παραπονεθούν και να απευθυνθούν σε κάποιον προσωπικά)

(Η λογοκλοπή είναι η πιο χυδαία κλοπή)

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ