Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚαθαιρείται από την Κεντρική Επιτροπή και διαγράφεται από το ΠΑΣΟΚ ο Κώστας...

Καθαιρείται από την Κεντρική Επιτροπή και διαγράφεται από το ΠΑΣΟΚ ο Κώστας Σωτηράκης…

Ο Κώστας Σωτηράκης, αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, οσονούπω θα καθαιρεθεί από την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ και θα διαγραφεί από το κόμμα. Ο Νίκος Ανδρουλάκης αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ αντιλήφθηκαν πλέον τη διπροσωπία του κυρίου Σωτηράκη, την οποία οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου την αντιλήφθηκαν από τις 8 Ιουνίου 2022, και ετοιμάζονται να του γυρίσουν την πλάτη.

Ο Κώστας Σωτηράκης τον τελευταίο καιρό δεν μας τα λέει καλά γιατί ενώ εκλέχτηκε στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ πήγε και συνεργάστηκε με δεξιό δήμαρχο. Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου του γύρισε την πλάτη και ετοιμάζεται να κατεβάσει υποψήφιο δήμαρχο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ θα διαγράψει τον Κώστα Σωτηράκη αφού δεν μπορεί το κόμμα να κατεβάζει υποψήφιο δήμαρχο και την ίδια στιγμή μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ να κατέρχεται υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με δεξιό δήμαρχο.

Η καθαίρεση του κυρίου Σωτηράκη θα γίνει σε δημόσια τελετή στην κεντρική πλατεία του Ευόσμου. Κατά τη διάρκεια της τελετής ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ θα ξηλώσει τα διακριτικά και τα παράσημα του Κώστα Σωτηράκη και κατόπιν θα τον πάρει με τις κλωτσιές. Η τελετή θα είναι ανοιχτή στο κοινό, ενώ όλοι, όσοι γύρισαν την πλάτη στον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, θα μπορούν να του πετούν, κατά τη διάρκεια της σεμνής τελετής, σάπιες ντομάτες και λεμονόκουπες.

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΥΓ1. Το παραπάνω άρθρο είναι σκωπτικό, παίρνει τη σκυτάλη από δύο σκωπτικά άρθρα που δημοσιεύτηκαν σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Θεσσαλονίκης στις 8 Ιουνίου 2022, τα οποία αναφέρονταν στη δημιουργία ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές και στο γεγονός ότι ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ στο δήμο γύρισε την πλάτη στον Κώστα Σωτηράκη επειδή αυτός στηρίζει δεξιό δήμαρχο.

ΥΓ2. Τα συγκεκριμένα άρθρα της συγκεκριμένης ειδησεογραφικής ιστοσελίδας μόνο σκωπτικά μπορεί να είναι αφού ο Κώστας Σωτηράκης ήταν αντιδήμαρχος του συγκεκριμένου δημάρχου 32 μήνες πριν από τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ στις οποίες εκλέχτηκε 2ος σε σειρά αντιπρόσωπος για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, ενώ δύο στενοί του συνεργάτες, που επίσης συμπορεύονται με το συγκεκριμένο δήμαρχο, εκλέχτηκαν αντιπρόσωποι ο ένας ως 4ος και ο άλλος ως 5ος για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

ΥΓ3. Οι εκλογές όσον αφορά την εκλογή αντιπροσώπων για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ έγιναν στις 8 Μαΐου, οι εκλογές για την Κεντρική Επιτροπή έγιναν στις 22 Μαΐου και τα δυο δημοσιεύματα κυκλοφόρησαν στις 8 Ιουνίου. Δεν γίνεται μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα να γύρισε ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου την πλάτη του στον Κώστα Σωτηράκη. Άρα τα δημοσιεύματα μόνο σκωπτικά θα μπορούσαν να είναι.

ΥΓ4. Εάν τα δημοσιεύματα δεν ήταν σκωπτικά τότε είμαστε για κλάματα αφού θα πάμε στις δημοτικές εκλογές με τέτοιου είδους ιστορίες για αγρίους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ