Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑπαράδεκτη συμπεριφορά προς όσους παρακολουθούν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μέσω youtube

Απαράδεκτη συμπεριφορά προς όσους παρακολουθούν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μέσω youtube

Αυτό που συνέβαινε κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου με τη μετάδοση της συνεδρίασης από το κανάλι του δήμου στο youtube ήταν απαράδεκτο. Ο κύριος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κάθε φορά που διέκοπτε η συνεδρίαση, πατούσε ένα κουμπί και σταματούσε τη μετάδοση από το κανάλι του δήμου στο youtube, με αποτέλεσμα όσοι παρακολουθούσαν να πρέπει να προσπαθούν συνεχώς να ανανεώνουν τη σελίδα προκειμένου να δούνε τη συνεδρίαση όταν θα ξανάρχιζε.

Όσο οι συνεδριάσεις διεξάγονταν στο Πολιτιστικό Κέντρο, ο κύριος πρόεδρος, όταν διέκοπτε τις συνεδριάσεις, απλά έκοβε τη φωνή από τη μετάδοση. Τώρα κόβει και την εικόνα με αποτέλεσμα οι διαδικτυακοί θεατές να μην γνωρίζουν πότε θα ξεκινήσει η συνεδρίαση. Μάλιστα μετά την τελευταία διακοπή της τελευταίας συνεδρίασης, η συνεδρίαση δεν επαναλήφθηκε αλλά τερματίστηκε. Όσοι παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση έμειναν με την απορία του τι συνέβη. Η συνεδρίαση στην πραγματικότητα επαναλήφθηκε για μερικά δευτερόλεπτα προκειμένου ο πρόεδρος να πει ότι τερματίζεται.

Η συμπεριφορά του προέδρου απέναντι στους διαδικτυακούς θεατές της συνεδρίασης δεν είναι περίεργη. Είναι ακριβώς η ίδια που έχει απέναντι στους δημοτικούς συμβούλους. Όπως ακριβώς «κόβει» αυτοβούλως ο κύριος πρόεδρος τη διαδικασία των ερωτήσεων/τοποθετήσεων από συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, έτσι ακριβώς «κόβει» και τη μετάδοση της συνεδρίασης.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ