Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου, 2025
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου αισθάνθηκε σε πολλές περιπτώσεις «μ»!

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου αισθάνθηκε σε πολλές περιπτώσεις «μ»!

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Απριλίου 2022, παίρνοντας αφορμή από μια κουβέντα του Βασίλη Τσακαλίδη ο οποίος τόνισε ότι χαμηλώνει αυτός που έχει το αξίωμα», είπε τα εξής:

«Πόσο πλέον να χαμηλώσουμε; Ειλικρινά εγώ προσωπικά αισθάνθηκα κάποια στιγμή, δεν θέλω να πω το χαρακτηρισμό, από «μ» ξεκινάει, σε πάρα πολλές περιπτώσεις κι απέναντι στους εργαζόμενους».

Για ποιο λόγο αισθάνθηκε πολλές φορές έτσι ο κύριος δήμαρχος στις 2 ώρες 37 λεπτά και 35 δευτερόλεπτα του παρακάτω video: https://www.youtube.com/watch?v=ouGjV4D5GC0&t=10518s

Ο δήμαρχος χρησιμοποίησε αυτήν την έκφραση προκειμένου να δείξει πόσο καλός είναι, πόσο καλά φέρεται, πόσο δεν εκτίμησαν την καλή του συμπεριφορά. Ο δήμαρχος δεν άφησε κανέναν άλλον να κρίνει τη συμπεριφορά του και τη συμπεριφορά των άλλων απέναντί του. Έκρινε μόνος του και έκρινε με αυτόν τον τρόπο.

Κιμ. Ο.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ