Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΠοιος υποψήφιος πήγε στον παλαιότερο ναό του δήμου για την περιφορά του...

Ποιος υποψήφιος πήγε στον παλαιότερο ναό του δήμου για την περιφορά του Επιταφίου;

Και ο Επιτάφιος στη μάχη των επερχόμενων δημοτικών εκλογών και τι άλλο έχουν να δουν τα μάτια μας μέχρι τότε. Δηλαδή δεν θα μετράμε μόνο ποιοι υποψήφιοι πήγαν στην περιφορά του Επιταφίου και ποιοι δεν πήγαν, ποιοι υποψήφιοι πήγαν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου και ποιοι δεν πήγαν, αλλά θα συζητάμε και σε ποιον Επιτάφιο πήγαν και αν αυτός ο Επιτάφιος έχει μεγαλύτερη αξία από τους άλλους Επιταφίους.

Έτσι διαβάσαμε χθες σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ότι οι εκλεγμένοι και οι υποψήφιοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου απουσίαζαν από την περιφορά του Επιταφίου του παλαιότερου ναού του δήμου. Βέβαια δεν απουσίαζαν όλοι αφού στη φωτογραφία φαίνεται ένας. Από εδώ και πέρα λοιπόν θα έχουμε και μικροπολιτική του Επιταφίου και μικροπολιτική της 25ης Μαρτίου και μικροπολιτική της 28ης Οκτωβρίου και όποια άλλη μικροπολιτική προκύψει.

Ορισμένοι, που δεν άσκησαν καμία κριτική στο δήμαρχο για σημαντικά ζητήματα, θα του ασκήσουν δριμεία κριτική γιατί πήγε στην περιφορά του Επιταφίου του τάδε Ιερού Ναού και δεν πήγε στην περιφορά του Επιταφίου του δείνα Ιερού Ναού. Ορισμένοι θα δίνουν προβάδισμα του τάδε υποψηφίου δημάρχου έναντι του δείνα υποψηφίου δημάρχου με βάση την κατά τη γνώμη τους σπουδαιότητα των Ιερών Ναών στους οποίους επέλεξαν να παραστούν οι υποψήφιοι και η προεκλογική περίοδος προδιαγράφεται πολύ νοσηρή.

Βασίλης Κιμ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ