Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣτους τεμενάδες δεν κολλάει ο κορονοϊός

Στους τεμενάδες δεν κολλάει ο κορονοϊός

Ο Βασίλης Σαρρηγιαννίδης, παρουσιαστής της εκπομπής “Hashtag” στην EURO τηλεόραση ο οποίος πολύ συχνά εμπλουτίζει την ιστοσελίδα μας με σχόλια και άρθρα, αποδεικνύει ότι έχει παρατηρικότητα και επιπλέον ξέρει να αναλύει τα κοινωνικά δίκτυα λόγω επαγγέλματος με το Digital Marketing. Έτσι σχολίασε στο facebook με τον παρακάτω τρόπο το άρθρο της «Αγκίδας» με τίτλο «Κανένας δεν σέβεται κανέναν στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου;»:

«Στον πολυτάλαντο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου που κατά την διάρκεια συνεδριάσεων χαριεντίζεται με τον δήμαρχο ως υπάλληλος του και όχι ως προεδρεύων όλου του δήμου (δείτε βίντεο συνεδριάσεων και θα καταλάβετε), δείξτε αυτήν την φωτογραφία που δημοσιεύεται στην σελίδα του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου στο facebook. Είναι της περασμένης βδομάδας όταν η διοίκηση του δήμου στην οποία συμμετέχει, έκανε τεμενάδες στον βουλευτή Γκιουλέκα παρουσιάζοντας το βιβλίο του, και όλοι καμαρωτοί-καμαρωτοί καθόντουσαν κολλημένοι ο ένας δίπλα στον άλλον.

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, σε κλειστό χώρο κάποιοι δεν φορούν μάσκες και κάποιοι την φορούν κάτω από την μύτη καθώς ο κορονοϊός μπαίνει από το στόμα ή από το σαγόνι. Γενικά να ξέρετε ότι ο κορονοϊός στα αγαπητηλίκια υπέρ βουλευτών δεν κολλάει με τίποτα, ειδικά μάλιστα όταν υπάρχει μπροστά προεκλογική περίοδος και πρέπει να μαζευτούν ψήφοι!! Είναι τελείως ακίνδυνος!! Είχε δίκιο λοιπόν ο ποιητής που έγραψε το άσμα “Κατακαημένη Ρούμελη τι σου ‘μελλε να πάθεις”».

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ