Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΓια ποιο λόγο ανακοίνωσε την αποχώρησή του ο Γιάννης Καμαρινός;

Για ποιο λόγο ανακοίνωσε την αποχώρησή του ο Γιάννης Καμαρινός;

Ο Γιάννης Καμαρινός, κατά την πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου του έτους 2022, δήλωσε ότι μετά τις επόμενες δημοτικές εκλογές δεν θα είναι μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου. Παρά τη δήλωσή του αυτή, παραμένει επικεφαλής του συνδυασμού του και κατά τις δημαιρεσίες έθεσε υποψηφιότητα και εξελέγη στην Οικονομική Επιτροπή.

Με δεδομένο το γεγονός ότι από την παράταξη Καμαρινού ήδη ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Βασίλης Ανδρεάδης, ενώ ακούγεται έντονα το όνομα του Λευτέρη Αλεξανδρίδη, η τακτική που ακολουθεί ο Γιάννης Καμαρινός είναι πολύ περίεργη. Θα περίμενε κανείς, αφού ανακοίνωσε την αποχώρησή του, να προχωρήσει σε εσωπαραταξιακές διαδικασίες για να αναλάβει κάποιος από αυτούς που θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα για τη θέση του δημάρχου. Ο Γιάννης Καμαρινός δεν κάνει όμως κάτι τέτοιο.

Γιατί ο Γιάννης Καμαρινός ενώ ανακοίνωσε την απόφασή του να μην είναι μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου μετά τις επόμενες εκλογές, δεν αφήνει τη θέση του επικεφαλής της παράταξης και ενώ έχει στην παράταξή του ανθρώπους που θα ήθελαν να αναλάβουν; Η μόνη εξήγηση φαίνεται να είναι ότι ο Γιάννης Καμαρινός δεν συμφωνεί με καμία από τις υποψηφιότητες και επιπλέον με τη στάση του προκαλεί όποιον από την παράταξή του θέλει να είναι υποψήφιος δήμαρχος, να δημιουργήσει παράταξη και να προχωρήσει.

Μετά την ανακοίνωση του Γιάννη Καμαρινού πως αποχωρεί αλλά ταυτόχρονα δεν αφήνει την αρχηγία της παράταξης, η καθυστέρηση από πλευράς υποψηφίων δημάρχων της παράταξής του να συγκροτήσουν άλλη παράταξη και να προχωρήσουν, τους «καίει». Όσο περνάει ο καιρός και δεν κάνουν αποφασιστικές κινήσεις, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να κατέλθουν τελικά στις επόμενες εκλογές ως υποψήφιοι δήμαρχοι.

Οι ενέργειες του Γιάννη Καμαρινού δεν δείχνουν ότι η αποχώρηση από το Δημοτικό Συμβούλιο που ανακοίνωσε θα γίνει και πράξη. Φαίνεται ότι κάνει ενέργειες και θα είναι παρών στις επόμενες εκλογές. Το πώς ακριβώς και με ποιους θα φανεί στην πορεία.

Βασίλης Κιμ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ