Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ αβασιμότητα των δημοσκοπήσεων για τον Νίκο Ανδρουλάκη και το ΚΙΝΑΛ

Η αβασιμότητα των δημοσκοπήσεων για τον Νίκο Ανδρουλάκη και το ΚΙΝΑΛ

Αβάσιμη χαρακτήρισαν διάφοροι την τελευταία δημοσκόπηση που έφερνε το ΚΙΝΑΛ στην τρίτη θέση με 17%, ενώ στη δεύτερη θέση είχε τον ΣΥΡΙΖΑ με 17,5% και στην πρώτη τη Νέα Δημοκρατία με 32%. Αβάσιμη την χαρακτήρισαν ως επί το πλείστον διάφοροι προερχόμενοι από τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί θεώρησαν υπερβολικό το ποσοστό του ΚΙΝΑΛ με αρχηγό τον Νίκο Ανδρουλάκη και επειδή θεωρούν ότι αποκλείεται το ΚΙΝΑΛ να παλεύει για τη δεύτερη θέση.

Έχουν απόλυτο δίκιο όσον αφορά την αβασιμότητα της δημοσκόπησης, αλλά δεν έχουν δίκιο για τους λόγους που διαμαρτύρονται. Το ΚΙΝΑΛ του Νίκου Ανδρουλάκη δεν μπορεί να βρίσκεται στο 17% και δεν μπορεί να παλεύει για τη δεύτερη θέση. Το ΚΙΝΑΛ του Νίκου Ανδρουλάκη σίγουρα έχει περάσει στην πρώτη θέση από την πρώτη στιγμή που ο Νίκος Ανδρουλάκης κέρδισε τις εσωκομματικές εκλογές και υπάρχει ισχυρή απόδειξη γι’ αυτό.

Τον Νίκο Ανδρουλάκη στηρίζει ο Κώστας Σωτηράκης, αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Κορδελιού Ευόσμου και Αναπληρωτής του Αναπληρωτή δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου. Ο Κώστας Σωτηράκης είναι κάτι σαν το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Όποιος τον έχει μαζί του κερδίζει. Ο Κώστας Σωτηράκης είναι κάτι σαν την τυχερή δεκάρα του Σκρουτζ Μακ Ντακ, είναι όπως στέκεται η συνταγή της επιτυχίας και της νίκης.

Είναι λοιπόν αβάσιμες οι δημοσκοπήσεις που δεν βγάζουν πρώτο τον Νίκο Ανδρουλάκη ενώ στο πλευρό του στέκεται ο Κώστας Σωτηράκης. Η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής πρέπει να συγκληθεί άμεσα και να ερευνήσει που μπορούν να βασίζονται δημοσκοπήσεις οι οποίες βγάζουν τρίτο τον Νίκο Ανδρουλάκη ο οποίος έχει μαζί του τον Κώστα Σωτηράκη. Δεν μπορεί η Βουλή να αφήνει κάποιους να υποτιμούν τη νοημοσύνη μας.

Θεόφραστος Ασκλήπης

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ