Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑπολαμβάνετε γυμναστική, δυσοσμία και υψηλή τάση μαζί!

Απολαμβάνετε γυμναστική, δυσοσμία και υψηλή τάση μαζί!

Αυτή η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, αν μη τι άλλο, γίνεται θυσία για το δημότη. Τοποθέτησε όργανα γυμναστικής στο πάρκο της Μουσών ώστε να μπορείτε να κάνετε ασκήσεις ενδυνάμωσης μετά από την αεροβική γυμναστική σας. Κάποια όργανα μάλιστα από αυτά που τοποθετήθηκαν, προσφέρονται και για αερόβια άσκηση και για ενδυνάμωση. Δύο σ’ ένα δηλαδή.

Όμως το δύο σ’ ένα δεν είναι τίποτα. Στην ιστορία της τοποθέτησης σύγχρονων οργάνων γυμναστικής στο πάρκο της Μουσών υπάρχει και το τρία σε ένα. Απολαμβάνετε μαζί με τη γυμναστική, τη δυσοσμία και την υψηλή τάση του ηλεκτρικού ρεύματος, αφού το πάρκο της Μουσών είναι από τις προνομιούχες περιοχές του δήμου που απολαμβάνει τη βρώμα σ’ όλο της το μεγαλείο και επίσης απολαμβάνει τους πυλώνες μεταφοράς υψηλής τάσης ηλεκτρικού ρεύματος.

Όπως ο δήμαρχος στη φωτογραφία μαζί με την αντιδήμαρχο Αθλητισμού και τον αντιδήμαρχο Παιδείας απολαμβάνουν το πακέτο τρία σ’ ένα και χαμογελούν στον τηλεοπτικό φακό, έτσι μπορείτε να το απολαύσετε κι όλοι εσείς. Δεν γνωρίζουμε εάν όταν λήφθηκε η φωτογραφία βρωμούσε κιόλας στο πάρκο της Μουσών. Αν δεν βρωμούσε θα έγινε κάποιο θαύμα για να βγάλει ανενόχλητη η δημοτική αρχή την όμορφη φωτογραφία.

Τα οφέλη όμως της άσκησης στο πάρκο της Μουσών δεν σταματούν στα όργανα γυμναστικής και στην απόλαυση της δυσοσμίας και της υψηλής τάσης ηλεκτρικού ρεύματος. Εάν κάνετε τη γυμναστική σας την Παρασκευή, καθώς φεύγετε μπορείτε να ψωνίσετε από την αγορά που λειτουργεί στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ εάν κάνετε τη γυμναστική σας Δευτέρα, καθώς φεύγετε μπορείτε να ψωνίσετε βιολογικά προϊόντα! Καλά διαβάσατε. Στο σημείο λειτουργεί και αγορά βιολογικών προϊόντων. Πέντε σε ένα, τελικά!

Δεν αξίζει αυτή η δημοτική αρχή να παραμείνει δημοτική αρχή εσαεί και εις τους αιώνας των αιώνων; Αμήν!

Τσάρλυ

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ