Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Αναρωτιόμουν αν μιλούσε ο δήμαρχος ή κάποιος εκπρόσωπος των ΕΛΠΕ»

«Αναρωτιόμουν αν μιλούσε ο δήμαρχος ή κάποιος εκπρόσωπος των ΕΛΠΕ»

Η κυρία Μαρία Πασχαλίδου, δημοτική σύμβουλος της παράταξης Καμαρινού, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου και συγκεκριμένα κατά τη διαδικασία των ανακοινώσεων/προτάσεων απευθύνθηκε στον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανό και του είπε πως ακούγοντας τη συνέντευξή του στο «Βεργίνα TV» τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, αναρωτιόταν αν μιλάει ο δήμαρχος ή κάποιος εκπρόσωπος των ΕΛΠΕ!

Κατόπιν ρώτησε τον δήμαρχο πότε το δημοτικό συμβούλιο τον εξουσιοδότησε ή του έδωσε εντολή για να έχει στάση αναμονής και μετριοπάθειας επί ένα και ενάμιση χρόνο όσον αφορά το θέμα της δυσοσμίας. «Μου δίνεται την εντύπωση ότι παίζεται λίγο με τις ζωές μας και τα προβλήματά μας. Υπάρχει μία κατηφόρα στην ποιότητα της ζωής μας κι εσείς με αυτό λιγάκι παίζεται», συνέχισε την τοποθέτησή της η κυρία Πασχαλίδου. «Ειλικρινά ώρες ώρες μου δίνετε την εντύπωση ότι αποκαλύπτεται τι τελικά προασπίζεται αυτή η «Νέα Πνοή», πρόσθεσε η δημοτική σύμβουλος της παράταξης του Γιάννη Καμαρινού.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου απάντησε στην κυρία Πασχαλίδου ότι τιμάει τον όρκο του Ιπποκράτη που έδωσε και ποτέ δεν έπαιξε με τη ζωή κανενός, αλλά αντίθετα προσπάθησε να διαφυλάξει ζωές και συνέχισε λέγοντας ότι λυπάται που ακούει πως η μετριοπάθειά του απέναντι στα ΕΛΠΕ ερμηνεύτηκε από την κυρία Πασχαλίδου ως παιχνίδι με την ποιότητα ζωής και με την ίδια τη ζωή των κατοίκων του δήμου. Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου πρότεινε ξανά να πάει στα ΕΛΠΕ μια διαπαραταξιακή επιτροπή, προκειμένου να διαπιστώσει αν έγιναν βελτιωτικά έργα. Ο κύριος δήμαρχος δεν απάντησε στην ερώτηση της κυρίας Πασχαλίδου για το πότε το Δημοτικό Συμβούλιο του έδωσε εντολή να έχει στάση αναμονής και μετριοπάθειας όσον αφορά το θέμα της δυσοσμίας για ένα και ενάμιση χρόνο.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ