Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤελετή λήξης του 20ου Φεστιβάλ Παιδείας του δήμου

Τελετή λήξης του 20ου Φεστιβάλ Παιδείας του δήμου

festival-paideias
Με δύο μεγάλες υπαίθριες εκδηλώσεις στην Πλατεία Δημαρχείου Ευόσμου, ολοκληρώνεται την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Ιουνίου (ώρα έναρξης 7 μ.μ.) το 20ο Φεστιβάλ Παιδείας, η μεγάλη γιορτή της μαθητικής κοινότητας του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου που φέτος είχε ως θέμα του το σύνθημα “Ποτέ μην τα παρατάς”.
Πρόκειται για ένα διήμερο φεστιβάλ νεολαίας, το οποίο περιλαμβάνει μαθητικές καλλιτεχνικές και ψυχαγωγικές δράσεις, βραβεύσεις και απονομές στους διακριθέντες των διαγωνιστικών δράσεων του θεσμού και άλλα μουσικοχορευτικά δρώμενα.

Την πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων  (Πέμπτη 18 Ιουνίου, 7 μ.μ.) θα διεξαχθεί διαγωνισμός hiphop Dance Battle, ενώ θα ακολουθήσει πρόγραμμα Zumba από τους μαθητές του 2ου ΓΕΛ Ευόσμου.

Την Παρασκευή 19 Ιουνίου στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν οι απονομές των βραβείων στους διακριθέντες μαθητές των Διαγωνισμών Ποίησης, Εκφραστικής Ανάγνωσης, Ορθογραφίας, Κολάζ& Βίντεο καθώς και οι απονομές βεβαιώσεων στους συμμετέχοντες του Εκπαιδευτικού Προγράμματος ΠΡΟΤΕΚΤΑ. Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με μαθητικά μουσικά συγκροτήματα και με τη Χορωδία του 5ου Γυμνασίου Ευόσμου.

«Οι μαθητές του δήμου μας για ακόμη μια φορά  βγήκαν στο προσκήνιο. Συμμετείχαν, κινητοποιήθηκαν, συνεργάστηκαν και έστειλαν το δικό τους αισιόδοξο μήνυμα για την αξία του να αγωνίζεσαι και να μην παραιτείσαι. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν καθοριστικά στην πραγματοποίηση του 20ου Φεστιβάλ Παιδείας, τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τις Διευθύνσεις Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου μας, καταφέρνοντας μέσα από τις καινοτόμες δράσεις που πραγματοποιήθηκαν, να ομορφύνουν και να χρωματίσουν με τα πιο αισιόδοξα χρώματα την καθημερινότητά μας» τόνισε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας , Δια Βίου Μάθησης, Νέας Γενιάς, Αθλητισμού & Πολιτισμού του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου κ. Γιάννης Καμαρινός.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ