Κυριακή, 15 Μαρτίου, 2026
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ Βασίλης Βόγγαλης ζήτησε να κάνει έλεγχο όχι γιατί δεν εμπιστεύεται τη...

Ο Βασίλης Βόγγαλης ζήτησε να κάνει έλεγχο όχι γιατί δεν εμπιστεύεται τη διοίκηση Αλεξανδρίδη…

Κατά τη λογοδοσία της διοίκησης Αλεξανδρίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου, την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2026, την ώρα που στήθηκε η κληρωτίδα προκειμένου να τοποθετηθούν σ’ αυτήν σαν μπαλάκια του ΛΟΤΤΟ οι 12 ερωτήσεις που είχαν τεθεί προς τη διοίκηση, ώστε οι δύο από αυτές να κληρωθούν για να μην απαντηθούν, ο Βασίλης Βόγγαλης ζήτησε να ελέγξει τα ονόματα στα χαρτάκια, λέγοντας τα εξής:

«Μπορούμε να ελέγξουμε τα χαρτάκια, όχι γιατί δεν σας έχουμε εμπιστοσύνη, αλλά γιατί δεν σας έχουμε καθόλου εμπιστοσύνη;»!

Ακολούθησαν γέλια, από όσους έχουν χιούμορ, γι’ αυτό το ευφυολόγημα του Βασίλη Βόγγαλη. Φυσικά δεν έλειψαν και μερικοί που αντέδρασαν λέγοντας διάφορα με θράσος στον Βόγγαλη, ξεχνώντας πως αυτοί οι ίδιοι θα είχαν κρεμάσει κουδούνια στον Γιώργο Ρούμελη, πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου επί διοίκησης Μανδαλιανού, εάν επιδίωκε να συμπεριφερθεί με τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση ο νυν πρόεδρος κύριος Ξενιτόπουλος.

Σ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ