Σάββατο, 24 Ιανουαρίου, 2026
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑς μην πιέσει πολύ ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου για την επέκταση του...

Ας μην πιέσει πολύ ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου για την επέκταση του Μετρό δυτικά

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, στα Μακεδονικά Νέα και στη δημοσιογράφο Ντόνια Κανιτσάκη, συνέντευξη που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη 20 Αυγούστου 2025, ρωτήθηκε και για την επέκταση του Μετρό στα δυτικά.

Ο κύριος Αλεξανδρίδης απάντησε ότι έχει κάνει διάφορες συναντήσεις με αρμόδιους φορείς της κυβέρνησης για το ζήτημα της επέκτασης του μετρό προς τα δυτικά και ότι πιέζει, μαζί με όλους της δημάρχους της περιοχής, γι’ αυτό.

Ας μην πιέσει πολύ ο κύριος Αλεξανδρίδης, γιατί μέχρι τώρα δεν είδαμε φως στις περιπτώσεις που πιέζει πολύ, όπως η διάνοιξη της οδού Ιπποδρομίου και η λειτουργία των ανελκυστήρων στις πεζογέφυρες της περιφερειακής οδού. Ας πιέσει λίγο ο κύριος Αλεξανδρίδης στην περίπτωση του Μετρό, μήπως και τελικά επεκταθεί στα δυτικά.

Εάν δεν επεκταθεί άμεσα το Μετρό στα δυτικά, ας πιέσει ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου λίγο για να λειτουργήσει ο προαστιακός σιδηρόδρομος το 2027 με βάση το χρονοδιάγραμμα και ας πιέσει λίγο να έρθουν στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου εκείνα τα καραβάκια της θαλάσσιας συγκοινωνίας του Θερμαϊκού, που τα είχε προτείνει για να λύσουν τα κυκλοφοριακά προβλήματα εξαιτίας του flyover!

Γενικά ας μην πιέζει πολύ ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου τους αρμόδιους, γιατί φαίνεται πως η πίεσή του τους κάνει να ασφυκτιούν κι έτσι έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκά. Ας πιέζει λίγο και ας περιμένει τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού. Εάν ο πρωθυπουργός δεν ανακοινώσει την επέκταση του Μετρό στα δυτικά, θα του απευθύνει το λόγο προσφωνώντας τον Λευτέρη και θα είναι σαν να επεκτάθηκε το Μετρό στα δυτικά!

Θεόφραστος Ασκλήπης

Δηλαδή να μην περιμένουμε κανένα έργο από τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου;
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ