Με τον παρακάτω τρόπο σχολίασε στο facebook η κυρία Δέσποινα Θεοχάρη το δημοσίευμα της Αγκίδας με τίτλο «Ξεμπρόστιασε τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου η Δέσποινα Θεοχάρη»:
«Ο καθένας μπορεί να ισχυρίζεται ό,τι θέλει. Τίποτα δεν ήταν προαποφασισμένο. Η εκλογή της κυρίας Καλίτση προέκυψε μέσα από την ψηφοφορία του Δημοτικού Συμβουλίου, με ψήφους και από άλλες παρατάξεις. Η διαδικασία διεξήχθη με πλήρη διαφάνεια και το αποτέλεσμα ήταν οφθαλμοφανές και αποδεκτό από την πλειοψηφία.
Καμιά επαλήθευση σε αυτά που λέτε λοιπόν η μάλλον όπως θέλετε να ερμηνεύετε. Να επισημάνω ότι η διοίκηση στην ψηφοφορία δεν στάθηκε σε πολιτικές του είδους που ανήκει παραταξιακά η συγκεκριμένη κυρία ή το συγγενικό της περιβάλλον παρά μόνο στα προσόντα της».
Μάλιστα… τίποτα δεν ήταν προαποφασισμένο και η εκλογή της κυρίας Καλίτση προέκυψε μέσα από την ψηφοφορία του Δημοτικού Συμβουλίου, γράφει στο σχόλιό της η κυρία Θεοχάρη, όμως λίγη ώρα πριν η ίδια είχε γράψει: «Μπράβο φυσικά στη Μαρία Καλίτση για την πρωτοβουλία και τη δράση της. Αξίζει όμως να πούμε κι ένα μπράβο στον Δήμαρχο που είχε την πρόταση να υπάρξει και να ψηφιστεί ο θεσμός του Συμπαραστάτη του Δημότη και μάλιστα πρότεινε τη συγκεκριμένη κυρία για αυτή τη θέση».
Τι δεν έγινε κατανοητό από τη φράση της κυρίας Θεοχάρη «…και μάλιστα πρότεινε τη συγκεκριμένη κυρία για αυτή τη θέση»; Τι άλλης ερμηνείας επιδέχεται η συγκεκριμένη φράση της κυρίας Θεοχάρη; Είναι καμιά σπουδαία φιλοσοφία αυτό που έγραψε η κυρία Θεοχάρη και χρειάζεται ανάλυση για να κατανοηθεί;
Είναι κατανοητό πως η κυρία Θεοχάρη από την πρεμούρα της να δώσει τα συγχαρητήρια στον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου για την επιλογή της Συμπαραστάτριας του Δημότη και της Επιχείρησης, ξέχασε ότι ο δήμαρχος είχε ισχυριστεί ότι δεν υποστήριξε κανέναν και ότι οι δημοτικοί του σύμβουλοι αποφάσισαν με βάση τα προσόντα του κάθε υποψηφίου Συμπαραστάτη του Δημότη, τα οποία αναγνώστηκαν κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, και ξεμπρόστιασε τον δήμαρχο, γράφοντας ότι η κυρία Καλίτση ήταν προσωπική του επιλογή.
Ε όχι όμως η κυρία Θεοχάρη, επειδή από τη χαρά της ξεμπρόστιασε τον δήμαρχο, να μας βγάλει όλους χαζούς, ισχυριζόμενη πως δεν καταλάβαμε αυτό που ξεκάθαρα έγραψε και ότι δεν έγραψε αυτό που έγραψε! Ε όχι να θέλει η κυρία Θεοχάρη να διαψεύσει τον ίδιο της τον εαυτό και στην προσπάθειά της αυτή να μας βγάλει όλους χαζούς!!
Σ.

