
Του Στέργιου Στεργιάδη
Στη συνέντευξη που έδωσε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κορδελιού Ευόσμου, Δημήτρης Σίτσας, στη EURO τηλεόραση, και η οποία μεταδόθηκε το Σάββατο 1 Μαρτίου 2025, υπήρξε αναφορά στην κατασκευή της περίφραξης του Δημοτικού Σταδίου Ευόσμου στο «Μαρόκο».
Στην περίφραξη του σταδίου ο κύριος Δημήτρης Σίτσας αναφέρθηκε και στην απάντηση που έδωσε, από το προσωπικό του προφίλ στο facebook, στον Γιάννη Καμαρινό. Στην απάντηση αυτή ο κύριος Σίτσας αναφέρει και τα εξής: «…ειναι και τα αποδυτηρια που εγιναν ολοκληρωτικο λιφτινγκ και ντρεπεσαι να μπεις μεσα απο την ανακαινιση (σας προσκαλω κυριε Γιαμνη να ερθετε να τα δειτε)…»! (Ο κύριος Γιαμνης, στον οποίο απευθύνεται, είναι ο Γιάννης Καμαρινός).
Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της ΑΕ Ευόσμου, η οποία χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο στάδιο, ένα δημοσίευμα της 28ης Ιανουαρίου 2025 που γράφει τα εξής:
«Η Αθλητική Ένωση Εύοσμου και ο πρόεδρος της κ. Σπυριάδης δείχνοντας το αμέριστο ενδιαφέρον για την καλή κατάσταση του Δημοτικού γηπέδου “Αθλητικό πάρκο Ευόσμου ” , το οποίο και χρησιμοποιεί σαν έδρα για την διεξαγωγή των αγώνων της ομάδας μας … προέβη σε άλλη μια κίνηση, που έχει να κάνει με την προμήθεια υλικών , για την αντικατάσταση του πλέγματος της περίφραξης του γηπέδου , καθώς επίσης και για την πλήρη ανακαίνιση και το βάψιμο μέσα έξω των αποδυτηρίων.
Προς δική σας ενημέρωση
Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος & το Δ/Σ ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ»
Τελικά ποιος πλήρωσε την περίφραξη του σταδίου και την ανακαίνιση των αποδυτηρίων; Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου και συγκεκριμένα η διοίκηση Αλεξανδρίδη, όπως ισχυρίστηκε ο κύριος Σίτσας; Ή τις πλήρωσε η ΑΕ Ευόσμου και ο κύριος Σίτσας ιδιοποιήθηκε το έργο της ΑΕ Ευόσμου, όπως ιδιοποιήθηκε το έργο της διοίκησης Μανδαλιανού και της πρώην αντιδημάρχου Μαρίας Γαβαλά;
Ποιος πλήρωσε την περίφραξη του σταδίου και την ανακαίνιση των αποδυτηρίων του σταδίου στο «Μαρόκο» κύριε Σίτσα;
Ο Στέργιος Στεργιάδης είναι πρώην δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου
Ε όχι και δεν δίνετε συνδρομή σε ιστοσελίδες κύριε Σίτσα
Ο Δημήτρης Σίτσας έφτιαξε το γήπεδο στο Μαρόκο και τι άλλο θα ακούσουμε…