Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΝα γίνουμε ίσοι με τους όμορους δήμους σε στάδια και κολυμβητήρια

Να γίνουμε ίσοι με τους όμορους δήμους σε στάδια και κολυμβητήρια

Του Θεόφιλου Ελευθεριάδη

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 23ης Οκτωβρίου 2024, είπε με παραπανήσιο θράσος τα εξής απίστευτα:

«Μετά από χρόνια καταφέραμε εμείς, με αυτήν την επώδυνη απόφαση, τα Ανταποδοτικά του δήμου μας να έρθουνε στα ίδια που έχουν οι όμοροι δήμοι».

Δηλαδή, αντί ο κύριος δήμαρχος να καταφέρει να φέρει τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου, τον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας, στα ίδια με τους όμορους δήμους στην ύπαρξη σταδίων και κολυμβητηρίων, αντί να καταφέρει να δρομολογήσει την ολοκλήρωση του σταδίου και του κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού, κατάφερε να τον φέρει στα ίδια σε ακρίβεια Ανταποδοτικών Τελών και παινεύεται γι’ αυτό, λες και χρειαζόταν κόπος για να γδάρει τους συνδημότες του. Σιγά να μην του κόψουμε και επίδομα βαρέως και ανθυγιεινού για τον κόπο που έκανε να αυξήσει 35% τα Ανταποδοτικά Τέλη! Ο δήμαρχος έχει εκτοξεύσει την κοροϊδία σε άλλους γαλαξίες!!

Ο κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης δεν προσπαθεί να φέρει τον δήμο μας στα ίσα με τους όμορους δήμους όσον αφορά τις υποδομές και τις υπηρεσίες που ωφελούν τους δημότες. Ο κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης προσπαθεί να φέρει τον δήμο μας στα ίσα με τους όμορους δήμους σε πρόστιμα και τέλη που γδέρνουν τους δημότες.

Ο κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης μάλιστα φαίνεται πως έχει αποφασίσει ότι δεν πρόκειται να κάνει οποιαδήποτε υποδομή ή οποιοδήποτε έργο που να ωφελεί τους δημότες κι έτσι παρουσιάζει ως κατορθώματα τις αυξήσεις των Ανταποδοτικών Τελών. Την επόμενη φορά να μην ξεχάσει να παρουσιάσει ως κατόρθωμα και την αύξηση των τιμών στα προγράμματα Άθλησης του δήμου, γιατί κι αυτό το έκανε ο κύριος Αλεξανδρίδης.

Ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της βόρειας Ελλάδας, ο ενιαίος δήμος Κορδελιού Ευόσμου που κοντεύει τα δεκαπέντε χρόνια ύπαρξης, στα οποία δεν έγινε ούτε ένα μεγάλο έργο, έμελλε να πέσει και στα χέρια του κυρίου Λευτέρη Αλεξανδρίδη, που φαίνεται ότι όχι μόνο θα τον αφήσει στάσιμο, αλλά θα τον πάει και πίσω.

Ο Θεόφιλος Ελευθεριάδης είναι συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και πρώην συνδικαλιστής

Κατόρθωμα για τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου η αύξηση των Ανταποδοτικών Τελών
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ