Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΞεκινά η εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στα Επιμορφωτικά Προγράμματα του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Ξεκινά η εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στα Επιμορφωτικά Προγράμματα του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Ξεκινά η εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στα Επιμορφωτικά Προγράμματα του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου (Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Εθελοντισμού), που θα υλοποιηθούν από τη Διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού.

Τα προγράμματα, στα οποία το κοινό συμμετέχει ενεργά κάθε χρόνο, περιλαμβάνουν: εκμάθηση ξένων γλωσσών, μουσικών οργάνων, μύηση στις εικαστικές τέχνες, τη θεατρική αγωγή και το θέατρο, τεχνική εκπαίδευση στο μακιγιάζ και την ονυχοπλαστική κλπ. Τα προγράμματα αναμένεται να λειτουργήσουν τον προσεχή Νοέμβριο στο Πολιτιστικό Κέντρο “Μελίνα Μερκούρη” (Ελευθέριο-Κορδελιό) και θα διαρκέσουν μέχρι το καλοκαίρι.

Οι εκπαιδευτές, οι οποίοι θα επιλεγούν βάσει ΑΣΕΠ, εγγυώνται την ποιότητα και την επιμορφωτική αξία των προγραμμάτων και στην προσεχή εκπαιδευτική περίοδο.

Προγράμματα:

Ζωγραφική,

μουσική,

θέατρο-θεατρική αγωγή,,

μακιγιάζ-ονυχοπλαστική,

κοπτική-ραπτική,

κόσμημα,

ιταλική γλώσσα,

ρωσική γλώσσα.

Η ακριβής ημερομηνία έναρξης εγγραφών, το πρόγραμμα μαθημάτων (απογευματινές ώρες) και το κόστος θα γνωστοποιηθούν σύντομα με νέα ανακοίνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες: 2310771033 (εσωτ. 124 και 117), 3ος όροφος Θεάτρου “Μίκης Θεοδωράκης” (Παρατσίκογλου 2 και Μοναστηρίου, Ελευθέριο-Κορδελιό).

Από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ