Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤι είδους γραμμάτια ξεπληρώνετε κύριε Αλεξανδρίδη;

Τι είδους γραμμάτια ξεπληρώνετε κύριε Αλεξανδρίδη;

Του Γιάννη Καμαρινού

«Πολύ γαλαντόμους σας βρίσκω. “Άπλες” πολύ σας βρίσκω. Εγώ αναρωτιέμαι πραγματικά τι είδους γραμμάτια ξεπληρώνετε;»

Τα παραπάνω είπε, απευθυνόμενος στον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρη Αλεξανδρίδη, ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Κοκονάς, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 23ης Οκτωβρίου 2024, σε θέμα που αφορούσε την ενοικίαση ειδών Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου για τον δήμο.

Εμένα εάν μου έλεγαν τέτοιο πράγμα θα είχα πηδήξει μέχρι το ταβάνι της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο δήμαρχος όμως στην απάντησή του δεν έβγαλε τσιμουδιά για την βαριά κουβέντα που του είπε ο κύριος Κοκονάς. Φώναξε για ένα σωρό πράγματα, μπέρδεψε τα πράγματα, είπε πως το θέμα είναι αναμόρφωση προϋπολογισμού και τίποτε άλλο, αλλά στην ευθεία βολή του κυρίου Κοκονά δεν απάντησε.

Είπε διάφορες ιστορίες για αγρίους ο κύριος Αλεξανδρίδης, προκειμένου να ξεφύγει από την ουσία της υπόθεσης. Απαντήσεις δεν έδωσε, εκτός από τους λαϊκισμούς περί της χαράς που θέλει να δώσει στους δημότες στολίζοντας τον δήμο, λες και είπε κανένας να μην στολίσει τον δήμο.

Όλοι θέλουμε να στολιστεί ο δήμος και κανένας δεν είπε το αντίθετο. Η ουσία βρίσκεται στις επισημάνσεις και στο ερώτημα του κυρίου Κοκονά, στα οποία ο κύριος δήμαρχος επέλεξε να «κάνει την πάπια», όπως ακριβώς έκανε και στην επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Βασίλη Βόγγαλη με τις τόσες καταγγελίες.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ