Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΘα ήταν άδικο να μην γίνει αντιδήμαρχος ο κύριος Σάββας Ξενιτόπουλος…

Θα ήταν άδικο να μην γίνει αντιδήμαρχος ο κύριος Σάββας Ξενιτόπουλος…

Του Στέργιου Στεργιάδη

Στον ανασχηματισμό της «κυβερνήσεως», που θα κάνει οσονούπω ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, πρέπει οπωσδήποτε να κάνει αντιδήμαρχο τον κύριο Σάββα Ξενιτόπουλο.

Θα ήταν άδικο ένας τόσο ταλαντούχος δημοτικός σύμβουλος της διοίκησης να παραμείνει «υφυπουργός» και να στερηθεί ο δήμος τις σπουδαίες υπηρεσίες του από τη θέση του «υπουργού».

Ο κύριος Ξενιτόπουλος ως «υφυπουργός» Παιδείας επέδειξε εξαιρετικές ικανότητες στο φωτομοντάζ, τοποθετώντας τον εαυτό του σε φωτογραφία, στην οποία ο ίδιος δεν υπήρχε. Βέβαια κάποιοι κακεντρεχείς πήραν χαμπάρι το φωτομοντάζ και το είπαν σε όλο τον κόσμο, λες και δεν μπορούσαν να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό.

Το άλλο βέβαια κατόρθωμα του κυρίου Ξενιτόπουλου ήταν ακόμα μεγαλύτερο, αφού ανακοίνωσε τη διοργάνωση street food festival στα ΕΠΑΛ Ευόσμου, το οποίο τελικά δεν θα γίνει, αφού για να γίνει θα έπρεπε να υπάρχει απόφαση της Σχολικής Επιτροπής, αλλά δεν υπήρχε.

Το μέγιστο όμως κατόρθωμα του κυρίου Ξενιτόπουλου είναι ότι πήρε απάνω του την απόφαση του δημάρχου να γίνει το street food festival, γιατί του δημάρχου ήταν η απόφαση και ας προσπαθεί να μας κοροϊδέψει ρίχνοντας το βάρος στο κύριο Ξενιτόπουλο.

Ο κύριος Αλεξανδρίδης δεν χρειάζεται τη δική μου παραίνεση. Θα κάνει τον κύριο Ξενιτόπουλο αντιδήμαρχο, προκειμένου να τον ανταμείψει γιατί δέχτηκε να γίνει ο αποδιοπομπαίος τράγος, για να μην γράψω ο σάκος του μποξ, στην υπόθεση του street food festival.

Ο κύριος Αλεξανδρίδης θα κάνει αντιδήμαρχο τον κύριο Ξενιτόπουλο και ας του φορτώνει την ευθύνη του street food festival και ας έπρεπε να έχει ζητήσει από τον κύριο Ξενιτόπουλο να παραιτηθεί και από δημοτικός σύμβουλος. Τέτοιος δήμαρχος είναι ο κύριος Αλεξανδρίδης, τέτοιους αντιδημάρχους θέλει, λογικό να «υπουργοποιήσει» τον κύριο Ξενιτόπουλο.

Ο Στέργιος Στεργιάδης είναι πρώην Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ