Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕάν ο δήμαρχος φώναζε για το στάδιο όπως φώναζε για τα Χριστουγεννιάτικα...

Εάν ο δήμαρχος φώναζε για το στάδιο όπως φώναζε για τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια

Εάν ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης, φώναζε για την ολοκλήρωση του σταδίου και του κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού, όπως φώναζε για τον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, πιθανότατα να είχε δρομολογηθεί η ολοκλήρωσή τους.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου φώναζε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 23ης Οκτωβρίου 2024 ότι είναι πολιτική απόφαση να στολιστεί ο δήμος με νοικιασμένα είδη Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου, προκειμένου το μήνυμα των Χριστουγέννων να πάει σε όλες τις γειτονιές και να χαρούν οι δημότες.

Οι δημότες θα χαίρονταν εάν ο δήμος είχε στάδιο και κολυμβητήριο για να μπορούν να πάνε τα παιδιά τους και για να μην τους στερούν τον αθλητισμό ή για να μην χρειάζεται να τα πηγαίνουν μακριά σε άλλους δήμους που έχουν στάδια και κολυμβητήρια.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κούνησε το δάχτυλο στους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, τους μάλωσε, τους κατηγόρησε για μικροψυχία. Ας πάει πρώτα ο κύριος δήμαρχος να κουνήσει το δάχτυλο όπου χρειάζεται, ώστε να εξασφαλίσει κάποιο έργο για τον δήμο και κατόπιν τολμάει να μαλώσει και τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης.

Αποφασισμένος και μαχητικός ο δήμαρχος για τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια. Ποιος; Ο δήμαρχος που είχε δεσμευτεί προεκλογικά ότι θα ανοίξει το υπόγειο πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας στο πρώτο εξάμηνο της θητείας του και ακόμα δεν έχει ανοίξει, ενώ πλησιάζει να ολοκληρωθεί και το δεύτερο εξάμηνο της θητείας του.

Αποφασιστικός ο κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης, όπου θέλει.

Χ.Κ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ