Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚατόρθωμα για τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου η αύξηση των Ανταποδοτικών Τελών

Κατόρθωμα για τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου η αύξηση των Ανταποδοτικών Τελών

Του Θεόφιλου Ελευθεριάδη

Από τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου, τον κύριο Λευτέρη Αλεξανδρίδη, φαίνεται πως έχουμε να ακούσουμε πάρα πολλά. Ο άνθρωπος έγινε δήμαρχος, καβάλησε το καλάμι για τα καλά και βροντοφωνάζει πράγματα χωρίς να διστάζει και χωρίς να ντρέπεται καθόλου. Διαβάστε τι είπε, μεταξύ άλλων, ο κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 23ης Οκτωβρίου 2024:

«Μετά από χρόνια καταφέραμε εμείς, με αυτήν την επώδυνη απόφαση, τα Ανταποδοτικά του δήμου μας να έρθουνε στα ίδια που έχουν οι όμοροι δήμοι».

Δηλαδή ο κύριος δήμαρχος έχει ξεφύγει εντελώς. Κατάφερε να αυξήσει τα Ανταποδοτικά Τέλη του δήμου και να έρθουνε στα ίσια με τους όμορους δήμους. Κατάφερε το ακατόρθωτο ο άξιος δήμαρχος, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, που δεν μπορούσαν να καταφέρουν οι άχρηστοι οι προηγούμενοι.

Να του στήσουμε και ανδριάντα του κυρίου Αλεξανδρίδη για το κατόρθωμά του, αλλά αυτά δεν τα είπε όταν ζητούσε τις ψήφους για να εκλεγεί δήμαρχος. Αυτά δεν τα έλεγε όταν ήταν στην αντιπολίτευση. Μας κορόιδευε δηλαδή απροκάλυπτα ο κύριος Αλεξανδρίδης και δεν διστάζει να μας το πει. Μας κορόιδεψε για να αρπάξει τις ψήφους και να εκλεγεί δήμαρχος και τώρα παρουσιάζει ως κατορθώματα πράγματα για τα οποία έλεγε τα εντελώς αντίθετα όταν ήταν στην αντιπολίτευση.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου δυστυχώς είναι αδίστακτος. Δεν τον νοιάζει που εκτίθεται, δεν τον πειράζει να κάνει κωλοτούμπες. Μάλιστα κάνει τις κωλοτούμπες του φωνάζοντας, νομίζοντας πως έτσι θα μας αναγκάσει να πειστούμε ότι έχει δίκιο να μας κοροϊδεύει κατάμουτρα και να μας αντιμετωπίζει ως ηλίθιους.

Ο κύριος δήμαρχος θα ήταν μεγάλος μάγκας αν εκλεγόταν διακηρύσσοντας ότι θα αυξήσει τα Ανταποδοτικά τέλη, διακηρύσσοντας ότι είναι μεγάλο κατόρθωμα η αύξηση των Ανταποδοτικών Τελών. Όμως μάγκας δεν είναι ο κύριος δήμαρχος, γιατί άλλα έλεγε προεκλογικά. Κάτι τέτοιους, σαν τον κύριο δήμαρχο, μόνο μάγκες δεν τους λέει ο λαός μας. Αλλιώς τους λέει.

Ο Θεόφιλος Ελευθεριάδης είναι συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και πρώην συνδικαλιστής

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ